Follow us

Νέο μήνυμα του 112 σε Μαγνησία - Κλειστές οι υπηρεσίες - Χωρίς ρεύμα το Νότιο Πήλιο

Εκατοντάδες αυτοκίνητα έχουν ακινητοποιηθεί εξαιτίας της βροχόπτωσης.

βροχή iStock

Το 112 ήχησε στις 09:45 στους κατοίκους του Βόλου και της Μαγνησίας επισημαίνοντας τον αναγκαίο περιορισμό των μετακινήσεων, λόγω του φαινομένου της κακοκαιρίας που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.

Κλειστές είναι σήμερα οι δημόσιες και οι δημοτικές Υπηρεσίες στον Βόλο και τη Μαγνησία λόγω της κατάστασης που επικρατεί από την σφοδρή κακοκαιρία και τα πλημμυρικά φαινόμενα. Για τον λόγο αυτό οι εργαζόμενοι δεν μετέβησαν στις δουλειές τους.

Το πρόβλημα επιτείνεται στην πόλη του Βόλου, κυρίως στο κέντρο, όπου από την συνεχόμενη καταιγίδα έχουν πλημμυρίσει όλοι οι δρόμοι και έχουν ακινητοποιηθεί εκατοντάδες αυτοκίνητα στις λεωφόρους Λαμπράκη, Δημητριάδος, Ιάσονος, Αργοναυτών, Λαρίσης και Αθηνών και οι κάθετοι δρόμοι κατεβάζουν από τα ορεινά, λόγω τεράστιες ποσότητες βρόχινου νερού που δεν μπορεί να απορροφήσει το δίκτυο αποχέτευσης.

Μεγάλα προβλήματα έχουν ήδη καταγραφεί στον δρόμο Βόλου-Αγριάς όπου έχει διακοπεί η κυκλοφορία στο ύψος της Παιδόπολης αφού ο παρακείμενος χείμαρρος έχει πλημμυρίσει και έχουν μεταφερθεί τόνοι χωμάτων και φερτών υλών, με αποτέλεσμα να έχει διακοπεί η επικοινωνία με το παραλιακό Πήλιο και τα χωριά του Νοτίου Πηλίου να είναι αποκλεισμένα.

Στη Μηλίνα, στο νότιο Πήλιο, έχει πλημμυρίσει το παραθαλάσσιο θέρετρο σε όλη την έκτασή του και παράλληλα σημειώνονται προβλήματα ηλεκτροδότησης στην περιοχή.

Προβλήματα αντιμετωπίζει και η Σκιάθος όπου λόγω της καταιγίδας έχουν πλημμυρίσει περιοχές και έχει κλείσει ο δρόμος Σκιάθου - Κουκουναριών.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ