Follow us

Ο Woody Allen στην Ελλάδα | "Θα ήθελα να γυρίσω μια ταινία στην Αθήνα"

Ο 88χρονος σκηνοθέτης έδωσε το "παρών" στην πρωτεύουσα για την πρεμιέρα του 50ου φιλμ του με τίτλο "Γυρίσματα της Τύχης".

MissBloom TEAM
Woody Allen: Οι απιστίες με την κόρη της συντρόφου του, Mia Farrow!

Το βράδυ της Παρασκευής (8/9) η κατάμεστη Άίγλη στο Ζάππειο υποδέχθηκε τον Γούντι Άλεν, ο οποίος έδωσε το "παρών" στην πρεμιέρα της νέας -γαλλόφωνης- ταινίας του με τίτλο "Γυρίσματα της Τύχης".

Ευκαιρία για την παρουσία του 88χρονου σκηνοθέτη στην Αθήνα αποτέλεσε η συναυλία του στο Ηρώδειο (9/9) με τη New Orleans Jazz Band, σε συνδυασμό με την προ λίγων ημερών παγκόσμια πρεμιέρα των "Γυρισμάτων της Τύχης" στο φεστιβάλ Βενετίας, προβολή που συνοδεύτηκε από αντιδράσεις σχετικά με τις καταγγελίες εις βάρος του Άλεν, γεγονός που ίσως να δικαιολογεί τα έντονα μέτρα ασφάλειας γύρω από την Αίγλη.

Στην Αθήνα, ο Άλεν άμα τη εμφανισει του έγινε δεκτός με χειροκρότημα από τους όρθιους θεατές του θερινού, με τον ίδιο να τους απευθύνει το λόγο: "Βρίσκομαι στην πόλη σας γιατί αύριο παίζω, έτσι ήθελα να σας βρω και να σας χαιρετήσω. Αυτή είναι η πεντηκοστή ταινία μου. Στα γυρίσματά της είχαμε μια υπέροχη εμπειρία στο Παρίσι. Μακάρι να είμαι τυχερός και μια μέρα να γυρίσω μια ταινία στην Αθήνα. Εύχομαι να απολαύσετε την ταινία, είναι το καλύτερο που μπορούσα να κάνω σε αυτήν τη φάση της ζωής μου".

Τον ολιγόλεπτο λόγο του Άλεν διαδέχθηκε η προβολή των "Γυρισμάτων της Τύχης", ένα πιο αναλαφρο "Matchpoint" αν θέλετε, στο οποίο μία γυναίκα συνάπτει ειδύλλιο με μια παλιά γνωριμία της πυροδοτώντας την τοξική ζήλεια του εμμονικού συζύγου της. Τα "Γυρίσματα της Τύχης" κυκλοφορούν 27 Σεπτεμβρίου από την Σπέντζος Φιλμ, ενώ η πρεμιέρα πραγματοποιήθηκε από την εταιρία διανομής σε συνεργασία με το 29ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας - "Νύχτες Πρεμιέρας".

ΠΗΓΗ : Αθηνόραμα

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ