Follow us

Πώς ο ασφαλιστής μου έγινε τελικά ο καλύτερος φίλος μου

Ποιος είναι ο κρυμμένος άσος στο μανίκι μου που με κάνει να νιώθω σιγουριά και ασφάλεια;

family istock

Ποτέ δεν φημιζόμουν για την προνοητικότητά μου, και πάντα συνήθιζα να ποντάρω στην καλή μου τύχη. Κάποια στιγμή όμως προσγειώθηκα -κάπως άτσαλα- στην πραγματικότητα, και εκτίμησα πόσο σημαντικό είναι να βρίσκεσαι ένα βήμα μπροστά, ώστε να προνοείς για τυχόν δυσκολίες. Και κάπως έτσι, ο ασφαλιστής μου έγινε ο καλύτερος φίλος μου και η λέξη "ασφάλεια" ξεκίνησε να ηχεί πολύ όμορφα στα αφτιά μου.

Κυρίως μετά τη γέννηση του γιου μου, η ασφάλεια αποτελεί προτεραιότητα στην καθημερινότητά μου. Συνειδητοποίησα πως τα πολύτιμα, αν όχι ανεκτίμητα, πράγματα της ζωής μας, πρέπει να τα προστατεύουμε, κι έτσι τα ασφαλιστήρια συμβόλαια μπήκαν στον ετήσιο οικογενειακό προϋπολογισμό μας. Πλέον το βλέπω ως σοφή επένδυση, στην υγεία μας, στο σπιτικό μας, στο οικογενειακό μας αυτοκίνητο. Και αισθάνομαι πολύ πιο ήσυχη που στην οποιαδήποτε δυσκολία, έχω έναν κρυμμένο άσο στο μανίκι μου, και δεν πελαγώνω.

Όπως καταλαβαίνεις, έχω περάσει στην αντίπερα όχθη και επιδιώκω μέσα από τα κατάλληλα συμβόλαια να προστατεύω ακόμα περισσότερα πράγματα που με αφορούν καθημερινά. Για παράδειγμα, δεν ανταλλάσσω με τίποτα τη σιγουριά που αισθάνομαι κάθε φορά που κάνω μία online συναλλαγή, μετά από την απόκτηση του σχετικού ασφαλιστηρίου.

Πλέον έχω έξτρα και άκρως συμφέρον κίνητρο!

Τώρα έχω έξτρα λόγους να ασφαλίζω το όχημά μου, την κατοικία μου, την υγεία μου, τις online συναλλαγές μου, ακόμη και τα αγαπημένα προσωπικά μου αντικείμενα, χάρη στο πρωτοποριακό πρόγραμμα συνδυαστικών εκπτώσεων EurolifeSYN+.

Πώς ο ασφαλιστής μου έγινε τελικά ο καλύτερος φίλος μου

Το καινοτόμο πρόγραμμα της Eurolife FFH είναι από μόνο του ένα ισχυρό κίνητρο για ακόμα πιο ολοκληρωμένη προστασία και ασφάλεια, καθώς όσο μεγαλύτερο αριθμό ασφαλιστηρίων έχουμε στην κατοχή μας, από ασφαλιστικά προϊόντα που συμμετέχουν στο πρόγραμμα, τόσο μεγαλύτερη είναι η έκπτωση που δικαιούμαστε!

Από δύο ενεργά ασφαλιστικά συμβόλαια και πάνω, στους ασφαλισμένους της Eurolife FFH προσφέρονται οι εξής εκπτώσεις που λειτουργούν κλιμακωτά:

5% έκπτωση στο 2ο συμβόλαιο

10% έκπτωση στο 3ο συμβόλαιο

15% έκπτωση στο 4ο συμβόλαιο

15% έκπτωση για κάθε επιπλέον συμβόλαιο.

Ekptoseis Eurolife

Χάρη στο καινοτόμο πρόγραμμα EurolifeSYN+, η προστασία και το όφελος συνδυάζονται και επωφελούνται τόσο οι νέοι όσο και οι σταθεροί πελάτες της Eurolife FFH. Αξία άλλωστε για τη Eurolife FFH έχει να επενδύει σε ασφαλιστικές προτάσεις και λύσεις που υποστηρίζουν τους ανθρώπους να καταφέρνουν περισσότερα καθημερινά.

Eurolife paketa

Με το πρόγραμμα συνδυαστικών εκπτώσεων η EurolifeSYN+ αποδεικνύει ότι βρίσκεται στο πλευρό των ασφαλισμένων της, επιστρέφοντας έμπρακτα την εμπιστοσύνη τους!

Μάθε περισσότερα για το καινοτόμο πρόγραμμα συνδυαστικών εκπτώσεων EurolifeSYN+ της Eurolife FFH εδώ ή επικοινώνησε με τον ασφαλιστικό σου σύμβουλο.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ