Follow us

Κακοκαιρία Elias | Βούλιαξε ξανά ο Βόλος, χωρίς ρεύμα και νερό η πόλη - Εκατοντάδες απεγκλωβισμοί

Οι δρόμοι του Βόλου μετατράπηκαν σε χειμμάρους μέσα σε ελάχιστα λεπτά, άνθρωποι εγκλωβίστηκαν και οικογένειες με μικρά παιδιά αναγκάστηκαν να περάσουν τη νύχτα σε ταράτσες.

MissBloom TEAM
Θεσσαλία Amna.gr

Δραματική ήταν η νύχτα για τον Βόλο, που ακόμα μία φορά είδε την κακοκαιρία να σαρώνει τα πάντα στο πέρασμά της. Οι δρόμοι μετατράπηκαν σε χειμμάρους, άνθρωποι εγκλωβίστηκαν και οικογένειες με μικρά παιδιά αναγκάστηκαν να περάσουν τη νύχτα σε ταράτσες.

Ο χείμαρρος Κραυσίδωνας "έσπασε" στο ύψος της γέφυρας του ΟΣΕ και στο ύψος της οδού Ζάχου με Λόρδου Βύρωνος, προκαλώντας νέα προβλήματα στην πόλη. Δρόμοι μετατράπηκαν σε ποτάμια, ενώ μεγάλο μέρος της πόλης δεν έχει ρεύμα.

Δρόμοι της πόλης πλημμύρισαν και η στάθμη το βράδυ είχε φτάσει σε κάποια σημεία τους 70 πόντους, ενώ στην Αγριά και στις Αλυκές είχε φτάσει το ένα μέτρο. Στην Αγριά οι κάτοικοι με κουβάδες και σκούπες προσπαθούσαν να απομακρύνουν τα νερά από τις περιουσίες τους, ενώ σε πολλές περιπτώσεις στην Αγριά και στις Αλυκές πολίτες εγκλωβίστηκαν στα σπίτια τους και στα αυτοκίνητά τους.

Δες περισσότερα στο thetoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ