Follow us

5+1 bar 'influencers' που θα δούμε στο Athens Bar Show

Αυτές είναι οι δικές μας επιλογές - οι συμμετέχοντες επαγγελματίες στη φετινή διοργάνωση ξεπερνούν τους 180 στο σύνολο, οπότε κάνε τα κουμάντα σου.

Athens Bar Show

Δεν είναι τυχαίο που στα bars της πόλης, βλέπεις περισσότερο κόσμο από ποτέ. Ο αναβρασμός της Athens Bar Week (05-09/11) ολοένα και γιγαντώνεται, ως ευρύτερο πλαίσιο του ετήσιου Athens Bar Show (07-08/11) που ξεκινά σήμερα.

Στο Esquire έχεις ήδη διαβάσει όλα όσα "τρέχουν" αυτήν την εβδομάδα, όπως επίσης και τα δικά μας αγαπημένα events. Τι μένει; Να ρίξουμε μία ματιά στους εκλεκτούς προσκεκλημένους που θα ανέβουν στα stages και θα μοιραστούν μαζί μας τη σοφία τους στο διήμερο του Athens Bar Show. Στο σύνολο ξεπερνούν τους 180, συνεπώς χρειαζόμαστε μερόνυχτα για να μην αδικήσουμε κανέναν από την ελίτ του μπαρόκοσμου. Επειδή προφανώς δεν έχουμε την πολυτέλεια χρόνου για κάτι τέτοιο, παρακάτω βλέπεις εκείνους τους bar influencers που εμείς θέλουμε οπωσδήποτε να παρακολουθήσουμε - o καθένας φυσικά, κουβαλά τη δική του ιστορία. Το πλήρες πρόγραμμα, το βρίσκεις εδώ.

Δες περισσότερα στο esquire.com.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ