Follow us

Ο Αλέκος Αλεξανδράκης με τον μονάκριβο γιο του σε ένα σπάνιο φωτογραφικό ντοκουμέντο

Ο καρπός του έρωτα του με την Verena Gauer, ο μικρός τότε Βάσιας, κληρονόμησε χωρίς αμφιβολία το καθηλωτικό βλέμμα του πατέρα του.

MissBloom TEAM
αλεξανδρακης

Σαν σήμερα έφυγε από την ζωή ο σπουδαίος ζεν πρεμιέ του ελληνικού κινηματογράφου.

Γνωστός και ως ο μεγαλύτερος καρδιοκατακτητής του θεάτρου, του κινηματογράφου αλλά και της τηλεόρασης, ο Αλέκος Αλεξανδράκης έζησε στο έπακρο, χωρίς καμία αμφιβολία, τον έρωτα, τα αθώα φλερτ, την αγάπη σε τέσσερις γάμους και μια σχέση ζωής που κράτησε περισσότερες από δύο δεκαετίες. Ο γοητευτικός "αντιστάρ" και ζεν πρεμιέ με την σπουδαία καριέρα στον χώρο της υποκριτικής, λατρεύτηκε όσο κανένας άλλος ως εραστής ηθοποιός, αφού κατάφερνε με την σαγηνευτική ιδιοσυγκρασία του και το ακαταμάχητο βλέμμα να προσελκύει το ενδιαφέρον στρατιών θαυμαστριών στο πέρασμα του.

Ο αυθεντικός γόης της εποχής, ανεβαίνοντας για πρώτη φορά στο θεατρικό σανίδι σε ηλικία μόλις 20 χρονών, δεν διστάζει να κερδίσει την συμπάθεια και όχι μόνο της εξίσου όμορφης και ήδη πετυχημένης, Έλλης Λαμπέτη. Η τελευταία υπήρξε και η πρώτη σοβαρή σχέση του ηθοποιού, η οποία, ωστόσο, δεν ευδοκίμησε, με το ζευγάρι να χωρίζει μόλις λίγους μήνες αργότερα. Έναν χρόνο αργότερα, ο νεαρός Αλέκος ανεβαίνει για πρώτη φορά τα σκαλιά της εκκλησίας με την πρώτη του σύζυγο με καταγωγή από το Σουδάν, Μαρτζ Βάλβη. Παρά τις φιλότιμες προσπάθειες να παραμείνει συγκεντρωμένος στον γάμο τους, τρία χρόνια αργότερα πέφτουν οριστικά τίτλοι τέλους. Στα 25 ντύνεται και πάλι γαμπρός στο πλευρό της Γαλλίδας Claude Sabatou, με την οποία παντρεύτηκε στο δημαρχείο του Παρισιού και τελικά χώρισε έπειτα από λίγα χρόνια.

Διαβάστε περισσότερα στο womantoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ