Follow us

Έξι θεατρικές παραστάσεις επιστρέφουν

Συγκεντρώσαμε και σας παρουσιάζουμε έξι ενδιαφέρουσες προτάσεις θεατρικής εξόδου, με ισάριθμα έργα που συνεχίζουν ακάθεκτα την πορεία τους.

MissBloom TEAM
παρασταση Κατερίνα Τζιγκοτζίδου©

"Ρέκβιεμ"

Από τις 15/11, θα έχουμε την ευκαιρία να καταδυθούμε για άλλη μία φορά στο ιδιαίτερο σύμπαν του Θόδωρου Τερζόπουλου, ο οποίος φέρνει στη σκηνή του Άττις μια παράσταση που φωνάζει "αλληλεγγύη στα θύματα γυναικοκτονιών". Μια γυναίκα υποδέχεται μία άλλη (Σοφία Χιλλ, Αγλαΐα Παππά) σε μια οδυνηρή κάθοδο στον Άδη και στις αναμνήσεις.

"Ευμενίδες"

Το τελευταίο μέρος της "Ορέστειας" του Ευριπίδη παρουσιάζεται σε έναν μυσταγωγικό χώρο με ιδιαίτερη ακουστική: την Αγγλικανική Εκκλησία. Στις "Ευμενίδες", ο μεγάλος τραγικός παρουσιάζει την πρώτη νομική δίκη στην ιστορία της ανθρωπότητας σε ένα φανταστικό δικαστήριο με κατηγορούμενο τον μητροκτόνο Ορέστη. Η σκηνοθεσία είναι της Άντζελας Μπρούσκου, η οποία και πρωταγωνιστεί μαζί με την Παρθενόπη Μπουζούρη και τη Δήμητρα Χατούπη, μεταξύ άλλων.

"Ανατολικά της Εδέμ"

Το διαχρονικό έργο του Τζον Στάινμπεκ, που έχει ως κεντρικό ερώτημα "τι είναι το καλό και το κακό;", έρχεται για δεύτερη σεζόν στο θέατρο Αγγέλων Βήμα. Η Ανδρονίκη Αβδελιώτη σκηνοθετεί μια ιστορία που μας μεταφέρει στην Αμερική του 1900, όταν δύο δίδυμα αδέρφια μαθαίνουν την αλήθεια σχετικά με τη μητέρα τους.

Διαβάστε περισσότερα στο athinorama.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ