Follow us

Το "μαγικό" προϊόν στο οποίο θα ορκιζόταν η Μόνικα Γκέλερ

ΜΟΝΙΚΑ

Αν υπάρχει ένας χαρακτήρας από τα "Φιλαράκια" για τον οποίο θα μπορούσα να πω ότι είμαι πιο κοντά μου είναι η Μόνικα. Ταυτίζομαι μαζί της σε κάποια πράγματα που αφορούν την "εύρυθμη" λειτουργία του σπιτιού.

Το "μαγικό" προϊόν στο οποίο θα ορκιζόταν η Μόνικα Γκέλερ

Δεν είναι ότι είμαι εμμονική με την καθαριότητα, αλλά κάποιες λεπτομέρειες τις προσέχω. Δεν τα πηγαίνω καλά με τη σκόνη, ειδικά αυτή που μαζεύεται στις γωνίες (!) και ούτε με τις τρίχες. Κάτι που με ενοχλεί απίστευτα είναι όταν αυτές μαζεύονται στην άκρη της σκούπας. Επίσης υπάρχουν κάποια σημεία, δύσκολα, που η κλασική σκούπα, δύσκολα τα φτάνει. Μία έξυπνη ασύρματη σκούπα όμως; Την είδα πρώτη φορά στο σπίτι της κολλητής μου, που ίσως με ξεπερνά στο κομμάτι που λέγεται καθαριότητα. Τη δοκίμασα και αυτό ήταν! Έρωτας με την πρώτη ματιά!

φωτιζόμενο

Ονομάζεται Dyson Gen5 και θα έλεγα ότι είναι πολλά περισσότερα από έξυπνη. Τα δύο στοιχεία που με ενθουσίασαν είναι η LCD Οθόνη, που δείχνει πότε ένα σημείο είναι τελείως καθαρό! Παίρνεις το οκ και συνεχίζεις τον καθαρισμό στο επόμενο σημείο του σπιτιού. Επίσης σε ενημερώνει για το μέγεθος και τον αριθμό των σωματιδίων της σκόνης που απορροφά! Απίστευτο;

ΣΚΟΥΠΑ

Το δεύτερο είναι ο αισθητήρας piezo που ανιχνεύει τη σκόνη και μετρά -15.000 φορές! το δευτερόλεπτο- το μέγεθος και τον αριθμό των σωματιδίων της, προσαρμόζοντας αυτόματα την ισχύ απορρόφησης όταν χρειάζεται. Και όμως δεν τελειώσαμε!

ΣΚΟΥΠΑ

Γυρνώντας στο σπίτι μου το έψαξα λίγο περίσσοτερο, η Dyson Gen5 εκτός από τη σκόνη, παγιδεύει το 99,9% των ιών, που με απλά λόγια σημαίνει ότι απολυμαίνει. Διαθέτει δύο πέλματα. Μάλιστα, το φωτιζόμενο πέλμα Fluffy Optic κάνει ορατή τη διπλάσια ποσότητα αόρατης σκόνης σε σκληρά δάπεδα και παρκέ. Το Digital Motorbar με την τεχνολογία DLS παρακολουθεί την αντίσταση της κεφαλής καθαρισμού και προσαρμόζει ανάλογα την ισχύ απορρόφησης ενώ η τεχνολογία de-tangle ξεμπερδεύει τις τρίχες και τις οδηγεί στον κάδο χωρίς να μπερδεύονται στη ράβδο! Αλληλούια!

ΣΚΟΥΠΑ
εξαρτήματα

Τι γίνεται με τα δύσκολα σημεία που λέγαμε; Το ενσωματωμένο εξάρτημα στον σωλήνα υπόσχεται ένα αποτελεσματικό ξεσκόνισμα στις γωνίες και απελευθερώνεται με ένα κλικ!

ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ

Στα 70 λεπτά η Dyson Gen5 που έχει αυτονομία, προλαβαίνω άνετα να περάσω το στρώμα μου, τον καναπέ, το κρεβάτι της σκυλίτσας μου, της Κοκο και το κάθισμα του αυτοκινήτου μου.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκέψου τη σελίδα Dyson και το Instagram Account@dyson_damkalidis_distributor

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ