Follow us

The Christmas Factory: Το πιο γιορτινό χωριό της Αθήνας είναι ό,τι χρειάζεσαι για να μπεις σε xmas mood

Η απόλυτη πρόταση για να μπεις σε χριστουγεννιάτικο πνεύμα με την παρέα σου

MissBloom TEAM
Αγιος Βασίλης

Τα Χριστούγεννα ταιριάζουν πολύ στην Αθήνα. Με τα εκατομμύρια φωτάκια να φωτίζουν τους κεντρικούς δρόμους και τις πλατείες και τα μαγαζιά να γεμίζουν στολίδια, η πόλη γίνεται μαγευτική. Τα Χριστούγεννα είναι η εποχή που θέλεις να ξαμολυθείς στους δρόμους για να απολαύσεις τις γιορτές με την παιδικότητα που εκ των πραγμάτων χαρακτηρίζουν αυτές τις μέρες και να γεμίσεις με τη θετική ενέργεια που εκπέμπει αυτή η εποχή.

Αν υπήρχε μια λίστα με πράγματα που πρέπει να κάνεις κατά τη διάρκεια των γιορτών για να μπεις στο mood των Χριστουγέννων, πρώτο σίγουρα θα ήταν να φας μελομακάρονα και κουραμπιέδες και δεύτερο και πολύ σημαντικό για να πάρεις τη σωστή δόση Χριστουγέννων που χρειάζεσαι, θα ήταν να πάρεις την παρέα σου ή το κορίτσι/αγόρι σου και να πάτε στο The Christmas Factory στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, που είναι το μεγαλύτερο χριστουγεννιάτικο χωριό της πόλης. 30 στρέμματα στολίζονται με φώτα, στολίδια, σπιτάκια και κάθε εξωτερική και εσωτερική γωνιά γεμίζει με παιχνίδια, εργαστήρια και καταστήματα!


Το The Christmas Factory μάλιστα φέτος κλείνει και τα 10 χρόνια και έρχεται πιο λαμπερό και fun από ποτέ. Με λίγα λόγια, ά-χα-στο!

The Christmas Factory: Το πιο γιορτινό χωριό της Αθήνας είναι ό,τι χρειάζεσαι για να μπεις σε xmas mood

Κλείσε το εισιτήριο σου εδώ!

Η βόλτα στο The Christmas Factory κάθε χρόνο είναι ένα ραντεβού που δεν αλλάζουμε με τίποτα. Γιατί τι καλύτερο από το να πάρεις ένα ζεστό κρασί στο χέρι και μια λιχουδιά, να κόβεις ΄βόλτες στα μαγαζάκια και να χαζεύεις δωράκια για τους αγαπημένους σου, αλλά και για σένα και μετά να κάνεις πιρουέτες στο παγοδρόμιο, να φωνάξεις με την ψυχή σου στη χιονοτσουλήθρα, να τα δώσεις όλα στα συγκρουόμενα, να δεις την Αθήνα από ψηλά ανεβαίνοντας στη ρόδα, να ανέβεις στο καρουζέλ για να βγάλεις τις πιο τέλειες φωτογραφίες και βιντεάκια για το TikTok και γιατί όχι να βγάλεις φωτογραφία με τον Άγιο Βασίλη σαν μικρό παιδί, αλλά και να του γράψεις γράμμα, αφήνοντας τον εαυτό σου να μπει για τα καλά στο χριστουγεννιάτικο κλίμα.

Μάλιστα, φέτος η εκδήλωση πέρα από τα 10 χρόνια λειτουργίας της γιορτάζει και τα γενέθλια του Άγιου Βασίλη, στήνοντας πολλές δραστηριότητες ώστε να μάθουμε επιτέλους την ηλικία του μεγάλου "σταρ” των Χριστουγέννων.

ΓΕΝΙΚΗ

Κλείσε το εισιτήριο σου εδώ!

Λιχουδιές και ζεστά ροφήματα

Όπως κάθε χρόνο το The Christmas Factory έχει φροντίσει να έχει ένα σωρό γλυκά και αλμυρά καλούδια, από ζαχαρωτά μέχρι καμινάδες και churros, και από hot dog και burgers μέχρι ζεστά μακαρόνια και πίτσες γιατί τα Χριστούγεννα αξίζουμε να χαλαρώσουμε και να απολαύσουμε χωρίς ενοχές όλα αυτά που λιγουρευόμαστε. Συγκεκριμένα, θα υπάρχουν περισσότερα από 25 μαγαζάκια με φαγητό για να βρούμε αυτό που θα γεμίσει όμορφες γεύσεις τη βόλτα μας στο The Christmas Factory.

Παράλληλα, θα υπάρχουν και πολλά ροφήματα όπως ζεστή σοκολάτα, αλλά και το παραδοσιακό γερμανικό κρασί Glühwein. Κόκκινο κρασί αναμειγνύεται με μπαχαρικά και μυρωδικά, όπως κανέλα, γαρύφαλλο, κύμινο, πορτοκάλι, λεμόνι και μέλι και στη συνέχεια θερμαίνεται και σερβίρεται αχνιστό - αχνιστό για να ζεσταίνει το σώμα και την ψυχή μας, όταν έχει κρύο.

γλυκα

Κλείσε το εισιτήριο σου εδώ!

Δώρα για τους αγαπημένους μας

Περισσότερα από 50 καταστήματα βάζουν τα γιορτινά τους και προσφέρουν τέλειες προτάσεις δώρων στον χώρο του The Christmas Factory, που δύσκολα θα φύγεις με άδεια χέρια. Κοσμήματα, διακοσμητικά, παιχνίδια, ρούχα, μπαλόνια, προσωποποιημένα δώρα είναι μερικά μόνο από τα είδη που θα βρεις εκεί για να πάρεις για εσένα, για τους φίλους και για την οικογένειά σου. Με λίγα λόγια, με μια βόλτα στο The Christmas Factory έλυσες το πρόβλημα των εορταστικών δώρων.

δεντρο

Κλείσε το εισιτήριο σου εδώ!

Μουσική, δραστηριότητες και γενικά χαμός

Με μουσική να ακούγεται από το πρωί μέχρι το βράδυ το The Christmas Factory είναι ένα μεγάλο party που δε χορταίνεις. Αμέτρητες δραστηριότητες -μεταξύ των οποίων και αρκετές δωρεάν- θα μας χαρίσουν τέλειες στιγμές με την παρέα μας. Και όχι δεν είναι μόνο για παιδιά. Face painting, παγοδρόμιο, χιονοτσουλήθρα, τραμπολίνο, συγκρουόμενα, τρενάκι, ρόδα, καρουζέλ μαζί με πολλά άλλα καινούργια παιχνίδια έχουν στηθεί για να μας προσφέρουν μια μοναδική διασκεδαστική εμπειρία.

Θα υπάρχουν επίσης ξυλοπόδαροι, ανιματέρ και φυσικά πολλά, πολλά ξωτικά που θα δώσουν μια extra παιχνιδιάρικη και γιορτινή ατμόσφαιρα στον χώρο.

ΑΛΟΓΑ

Κλείσε το εισιτήριο σου εδώ!

Η αλήθεια είναι ότι μετά από δέκα χρόνια λειτουργίας και περισσότερους από ενάμιση εκατομμύριο επισκέπτες, το The Christmas Factory αποτελεί αναπόσπαστο μέρος των Χριστουγέννων σας. Χριστούγεννα χωρίς αυτό, απλά δε γίνεται.

More Info:

The Christmas Factory

Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων

Μέρες & Ώρες Λειτουργίας του The Christmas Factory:

έως 21/12

Δευτέρα - Παρασκευή 16.00 - 22.00
Σαββατο-Κυριακή: 10:00 - 22.00

Από 22/12 έως 6/1

Δευτέρα - Κυριακή: 10.00 - 22.00

Κλείσε το εισιτήριο σου εδώ!

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ