Follow us

Γιώργος Λάνθιμος | 5 trivia που μας αποκάλυψε για το Poor Things

Το Poor Things θα κάνει ποδαρικό στη νέα κινηματογραφική χρονιά αφού κυκλοφορεί στις ελληνικές αίθουσες την Πρωτοχρονιά αλλά προηγήθηκε η επίσημη πρεμιέρα της, την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου, στη Στέγη.

MissBloom TEAM
ΛΑΝΘΙΜΟΣ

Στην Αθήνα βρίσκεται ο Γιώργος Λάνθιμος με αφορμή την επίσημη πρεμιέρα της νέας του ταινίας. Το Poor Things θα κάνει ποδαρικό στη νέα κινηματογραφική χρονιά αφού κυκλοφορεί στις ελληνικές αίθουσες την Πρωτοχρονιά αλλά προηγήθηκε η επίσημη πρεμιέρα της, την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου, στη Στέγη.

Λίγο πριν η Madame Figaro συνάντησε τον καταξιωμένο σκηνοθέτη στο Golden Room της Μεγάλης Βρεταννίας όπου πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη Τύπου για την κυκλοφορία του Poor Things. Από το πλευρό του έλειπε η Emma Stone η οποία αναγκάστηκε να ακυρώσει το ταξίδι της στην Ελλάδα λόγω ασθένειας. Ο Γιώργος Λάνθιμος όμως φρόντισε να δώσει κατατοπιστικές απαντήσεις στις ερωτήσεις που δέχτηκε από τους δημοσιογράφους, μέσα στον συγκεκριμένο χρόνο που δόθηκε, αποκαλύπτοντας κάποια ενδιαφέροντα trivia για την ταινία.

Το πρώτο fitting της Emma Stone έγινε στη Μεγάλη Βρεταννία

Στην αίθουσα που πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη Τύπου έγινε το πρώτο fitting με την Emma Stone και την Holly Waddington. "Ήταν η πρώτη φορά που συναντηθήκαμε και δοκιμάσαμε κάποια ρούχα. Ήταν μια μεγάλη διαδικασία, όπως και η κατασκευή και ο σχεδιασμός των σκηνικών, ξεκίνησε την ίδια περίοδο, αρκετά πριν ξεκινήσουν τα γυρίσματα" μας είπε ο σκηνοθέτης.

Οι συζητήσεις που έκαναν ήταν σχετικά με το πώς θα μπορούσε να υπάρχει μία συνέχεια και συνέπεια με το πώς είναι ο κόσμος που θέλανε να δημιουργήσουν για την ταινία. "Αρχίσαμε να επικεντρωνόμαστε στις υφές και σε σχήματα τα οποία είχαν τη βάση τους στην περίοδο την οποία αναπαριστούσαμε. Κυρίως. Γιατί υπάρχουν και πολλά στοιχεία τα οποία είναι τελείως αυθαίρετα με τη συγκεκριμένη εποχή" εξήγησε.

Το ενδυματολογικό κομμάτι ανέδειξε και την εξέλιξη της κεντρικής ηρωίδας που υποδύεται η Emma Stone και σε αυτό βοήθησε και η ίδια. "Ήταν μία θεωρητική προσέγγιση σε σχέση με τους χαρακτήρες και εξέλιξή τους και του να δοκιμάζεις και να δεις, σε κάθε συνθήκη, πως λειτουργούν σαν εικόνα".

Δες περισσότερα στο MadameFigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ