Follow us

Χρυσές Σφαίρες 2024 | Δύο σημαντικά βραβεία για το Poor Things - Ολόκληρη η λίστα με τους νικητές

Η ταινία του Γιώργου Λάνθιμου μπαίνει με τους καλύτερους οιωνούς στην κούρσα για τα Όσκαρ.

MissBloom TEAM
Poor Things

Το "Poor Things", η μεταμοντέρνα φεμινιστική εκδοχή της ιστορίας του Φρανκενστάιν, αναδείχθηκε καλύτερη ταινία στην κατηγορία μιούζικαλ ή κωμωδία, ενώ με Χρυσή Σφαίρα βραβεύτηκε και η πρωταγωνίστρια Emma Stone. Έτσι, η ταινία του Γιώργου Λάνθιμου που ήταν υποψήφια για 7 βραβεία, συνεχίζει να θεωρείται για τα ερχόμενα Όσκαρ που θα απονεμηθούν τη Δευτέρα 11 Μαρτίου.

Κατά τα άλλα, η ταινία που πήρε τις περισσότερες Χρυσές Σφαίρες στη χτεσινή στην 81η απονομή ήταν το "Oppenheimer" με πέντε νίκες, συμπεριλαμβανομένου του βραβείου για την καλύτερη κινηματογραφική δραματική ταινία.

Σε ό,τι αφορά τις τηλεοπτικές σειρές, το "Succession" που ολοκληρώθηκε τον περασμένο Μάιο, κέρδισε τέσσερα βραβεία, συμπεριλαμβανομένης της καλύτερης δραματικής σειράς, ενώ το "The Bear", η ιστορία ενός εστιατορίου στο Σικάγο που αγωνίζεται να κρατήσει τις πόρτες του ανοιχτές, κέρδισε τρία βραβεία, μεταξύ των οποίων καλύτερης κωμικής σειράς και καλύτερου πρωταγωνιστή και ηθοποιού σε μιούζικαλ ή κωμωδία για τους Jeremy Allen White και Ayo Edebiri.

Διάβασε περισσότερα στο Madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ