Follow us

Τιμολόγια ρεύματος | Αυτές είναι οι φθηνότερες λύσεις μεταξύ 31 διαφορετικών τιμολογίων από 13 παρόχους

Οι φθηνότερες και ακριβότερες λύσεις μεταξύ 31 διαφορετικών τιμολογίων από συνολικά 13 παρόχους

MissBloom TEAM
τιμολογιο δεη Eurokinissi

Η ακτινογραφία των διαθέσιμων τιμολογίων ρεύματος με τις φθηνότερες και τις ακριβότερες λύσεις μεταξύ 31 διαφορετικών τιμολογίων από συνολικά 13 παρόχους για την προμήθεια ρεύματος τον μήνα Ιανουάριο.

Σύμφωνα με τα διαθέσιμα στοιχεία που γνωστοποίησε η Ρυθμιστική Αρχή Αποβλήτων Ενέργειας και Υδάτων από αυτά τα 31 τιμολόγια, σύμφωνα με το Capital.gr, τα 11 είναι σταθερά, τα 6 κίτρινα κυμαινόμενα και 14 είναι πράσινα κυμαινόμενα.

Δύο σταθερά τιμολόγια που αφορούν σε φοιτητές έχουν μόνο σταθερή χρέωση παγίου και μηδενική χρέωση κιλοβατώρας, ενώ ανάλογα με τον πάροχο και το τιμολόγιο υπάρχουν προϋποθέσεις όπως η πάγια πληρωμή, η χρήση e-bill και η συνέπεια.

Η φθηνότερη χρέωση κιλοβατώρας είναι 124,5 ευρώ/MWh και αφορά σε κίτρινο τιμολόγιο (ΔΕΗ) και η ακριβότερη 360 ευρώ/MWh και αφορά σε σταθερό τιμολόγιο (Solar Energy).

Τα πάγια κυμαίνονται από 1 ευρώ (κίτρινο τιμολόγιο Plus της Protergia) και φτάνουν μέχρι τα 62,24 ευρώ (σταθερό τιμολόγιο Student 250 της Volton, που όμως δεν έχει χρέωση κιλοβατώρας).

Σε έξι τιμολόγια υπάρχει διακριτή χρέωση νυχτερινού ρεύματος, η οποία ξεκινά από τα 105,73 ευρώ/MWh (ΔΕΗ κίτρινο) και φτάνει μέχρι τα 166 ευρώ (ΔΕΗ μπλε).

Διαβάστε περισσότερα στο thetoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ