Follow us

Η Κατερίνα διαγνώστηκε με καρκίνο και η Νικολέτα δεν δικαιούται την επιμέλεια του παιδιού τους

Η αληθινή ιστορία ενός ομόφυλου ζευγαριού μέσα από τα λόγια του Κυριάκου Μητσοτάκη.

MissBloom TEAM
ομοφυλο ζευγαρι Screenshot/youtube

Ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, έδωσε μία εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στην ΕΡΤ για την τεκνοθεσία και τα δικαιώματα των ομόφυλων ζευγαριών. Αφού περιέγραψε το νομοσχέδιο και διευκρίνισε ότι είναι αυτό που έχει νομοθετηθεί σε 20 χώρες στην Ευρώπη εκ των οποίων οι 15 είναι στην Ε.Ε, ανέφερε ένα αληθινό παράδειγμα ομόφυλου ζευγαριού με παιδί που αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα λόγω της ελλιπής νομοθεσίας.

Η Νικολέτα και η Κατερίνα είναι ένα ζευγάρι που μεγαλώνει μαζί την κόρη τους, Ιόλη, χωρίς όμως να αναγνωρίζεται η πρώτη ως νόμιμος κηδεμόνας της. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συγκίνησε με την αληθινή ιστορία των δύο γυναικών και εξήγησε ότι είναι απαραίτητο να προστατευτούν αυτά τα παιδιά.

"Πέραν του δικαιώματος οι πιο πολλοί συμπολίτες μας νομίζω ότι δεν έχουν επί της ουσίας αντίρρηση στον γάμο. Εκεί που υπάρχει πάντα μια επιφύλαξη και την ακούω με πολύ προβληματισμό, λένε: "Τα παιδιά", τι θα γίνει με τα παιδιά;". Πάμε να δούμε λοιπόν τι θα γίνει και τι πρέπει να γίνει με τα παιδιά", είπε και πρόσθεσε:

Διαβάστε περισσότερα στο womantoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ