Follow us

Νέα ψυχρή εισβολή από σήμερα σε όλη τη χώρα - Τσουχτερό κρύο, βροχές και καταιγίδες, πού θα χιονίσει

Χειμωνιάτικο το σκηνικό του καιρού σήμερα. Καταιγίδες, χαμηλές θερμοκρασίες και χιόνια αναμένονται στις περισσότερες περιοχές της χώρας.

χιονια ΙΝΤΙΜΕ

Δεύτερο κύμα ψύχους αναμένεται να χτυπήσει από σήμερα, Παρασκευή τη χώρα, με κύρια χαρακτηριστικά του καιρού το τσουχτερό κρύο, τις ισχυρές βροχές και τα χιόνια στα ορεινά. Τα πρώτα χιόνια έχουν πέσει ήδη στην Πάρνηθα, ενώ αισθητή έχει γίνει σε όλη την Αττική, αλλά και σε πολλές ακόμη περιοχές της χώρας, η πτώση της θερμοκρασίας.

Ωστόσο, κόντρα ξέσπασε ανάμεσα στους μετεωρολόγους για το νέο κύμα κακοκαιρίας που θα χτυπήσει από σήμερα τη χώρα, με τον Κλέαρχο Μαρουσάκη, να επιμένει ότι θα χιονίσει και στα βόρεια τμήματα της Αττικής ενώ ο Γιάννης Καλλιάνος έκανε λόγο για "τζούφιο" χιονιά.

Όλα ξεκίνησαν την Τρίτη, όταν ο μετεωρολόγος του OPEN είπε ότι υπάρχει μεγάλο ενδεχόμενο μέσα στο Σαββατοκύριακο να δούμε χιονόπτωση ακόμη και στο κέντρο της Αθήνας. Ειδικότερα, ο Κλέαρχος Μαρουσάκης δήλωσε πως ένα βαρομετρικό χαμηλό από την περιοχή της Ιταλίας θα κρατήσει μέχρι και την Κυριακή το πρωί, δίνοντας χιόνια ακόμη και σε χαμηλά υψόμετρα, εξαιτίας του φαινομένου Aegean Lake Effect.

Διάβασε περισσότερα στο Thetoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ