Follow us

Vegan challenge: 2 συνταγές που πρέπει να δοκιμάσεις, asap!

Δέξου την πρόκληση και δοκίμασε αυτές τις δύο συνταγές.

MissBloom TEAM
Veganuary iStock

Για πολλούς, οι πρώτοι μήνες του έτους είναι το ιδανικό διάστημα για να ξεκινήσουν ή να αφήσουν κάτι πίσω τους. Μάλιστα, δεν είναι τυχαίο που ένα από τα πιο δημοφιλή κινήματα του πρώτου μήνα του χρόνου είναι το Veganuary. Στόχος είναι να ακολουθήσεις μία vegan διατροφή για έναν μήνα - εσύ μπορείς να το ξεκινήσεις και τώρα. Δέχεσαι την πρόκληση;

Φυτικά και απολαυστικά

Η αλήθεια είναι ότι μπορείς να περιορίσεις τα ζωικά προϊόντα από τη διατροφή σου. Ένας καινούριος χρόνος είναι ένα έναυσμα που σηματοδοτεί ένα τέλος ή μια νέα αρχή, εξαρτάται πώς το βλέπει κανείς. Τώρα λοιπόν είναι μία καλή ευκαιρία για να αλλάξεις συνήθειες, ειδικά αφού έχεις την ευκαιρία να δοκιμάσεις τα φυτικά επιδόρπια ΔΩΔΩΝΗ Plant’d.

  • Είναι κατάλληλα για όσους επιλέγουν μια vegan διατροφή ή διατροφή με λιγότερα γαλακτοκομικά.
  • Παράγονται από εξαίρετης ποιότητας φυσικά συστατικά με βάση τη βρώμη και φυτικές πρωτεΐνες μπιζελιού.
  • Έχουν απόλυτα αναζωογονητική και ισορροπημένη γεύση καθώς και πλούσια υφή
  • Δεν περιέχουν λακτόζη, σόγια, χρωστικές και φοινικέλαιο και προσφέρουν νοστιμιά και μια εναλλακτική επιλογή για σένα που θέλεις να ακολουθήσεις φυτική διατροφή.
  • Φέρουν την πιστοποίηση V-Label, η οποία αποτελεί ένα διεθνώς αναγνωρισμένο και καταχωρημένο σύμβολο σήμανσης προϊόντων που είναι κατάλληλα για vegan και vegeterian κοινό, με τη ΔΩΔΩΝΗ να αποτελεί την πρώτη γαλακτοβιομηχανία στη χώρα μας που έλαβε τη συγκεκριμένη πιστοποίηση στη συσκευασία για τα φυτικά της επιδόρπια.

Διαβάστε περισσότερα στο Shape.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ