Follow us

Ραφαέλα Πιτσικάλη | Το μήνυμα της αδερφής της συγκλονίζει: "Εύχομαι τα παιδιά μου να σου μοιάσουν"

Η 21χρονη Ραφαέλα έχασε τη μάχη με τον καρκίνο

MissBloom TEAM
Ραφαέλα Πιτσικάλη @rafaella_pitsi

Η Ραφαέλα Πιτσικάλη, η 21χρονη που είχε γίνει γνωστή για τη γενναία μάχη που έδινε με τον καρκίνο, τελικά νικήθηκε και έφυγε από τη ζωή την Τετάρτη.

Διαβάστε Επίσης

Η αδερφή της, Μαρία, η οποία ήταν πάντα στο πλευρό της μαζί με την οικογένεια της, θέλησε να την αποχαιρετήσει και με ένα βίντεο στο TikTok με κάποιες φωτογραφίες και ως soundtrack το τραγούδι "Νερό στη βάρκα”.

"Οι άνθρωποι δεν πεθαίνουν όσο εμείς δεν τους ξεχνάμε. Με ενέπνευσες, με έκανες πιο δυνατή, πιο χρωματιστή μα κυρίως με έκανες να εκτιμήσω την κάθε στιγμή. Έγινες άγγελος. Σ’ ευχαριστώ για όλες τις στιγμές μας γενναίο μου πλάσμα. Είμαι περήφανη που είμαι αδερφή σου. Εύχομαι μια μέρα τα παιδιά μου να σου μια σου μοιάσουν. Θα έρθω να σε συναντήσω αδερφούλα μου. Μπόρα είναι και πέρασε. Εις το επανιδείν Ραφαελίτσα μου" έγραψε η αδελφή της Ραφαέλας στο Tik Tok.

@marypitsikali Οι άνθρωποι δεν πεθαίνουν όσο εμείς δεν τους ξεχνάμε.Με ενέπνευσες, με έκανες πιο δυνατή, πιο χρωματιστή μα κυριώς με έκανες να εκτιμίσω την κάθε στιγμή.Έγινες άγγελος🤍Σ’ευχαριστώ για όλες τις στιγμές μας γενναίο μου πλάσμα.Είμαι περήφανη που είμαι αδερφή σου. Εύχομαι μια μέρα τα παιδιά μου να σου μια σου μοιάσουν. Θα έρθω να σε συναντήσω αδερφούλα μου.Μπόρα είναι και πέρασε🌈.Εις το επανιδείν Ραφαελίτσα μου🕊️ Σ’αγαπώ #rafaelapitsikali ♬ Nero Sti Varka - Martha Frintzila & Orestis Ntantos

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ