Follow us

"O Άλλος Άνθρωπος" | Το σχόλιο της Έλενας Ακρίτα για το "σκάνδαλο" με τον Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο

Διχασμένη η ελληνική κοινή γνώμη.

MissBloom TEAM
Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος NDP

Μία νέα υπόθεση έχει δει το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες μέρες και έχει κάνει με τον ιδιοκτήτη του "Άλλος Άνθρωπος", Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο, ο οποίος κατηγορείται για ξέπλυμα χρήματος και αυτή την ώρα οδηγείται στον ανακριτή.

Όπως είναι φυσικό η ελληνική κοινή γνώμη είναι σοκαρισμένη και δικαίως, ειδικά μετά τα περιστατικά με την "Κιβωτό του Κόσμου" την περασμένη χρονιά. Οι απόψεις δίνουν και παίρνουν μιας και καλούμαστε για ακόμη μία φορά να αποκαθηλώσουμε πρόσωπα και καταστάσεις.

Από την πλευρά της, η Έλενα Ακρίτα η οποία δεν μασάει τα λόγια της, αποφάσισε να είναι λακωνική μεν, δεικτική δε επί του θέματος: "Πάντα με την Συλλογική Κουζινα El Chef. Από τότε που κάποιοι τον είχαν θεοποιήσει", έγραψε προτείνοντας τους διαδικτυακούς της φίλους να ασχοληθούν με μία αντίστοιχη οργάνωση για την οποία εγγυάται τη διαφάνεια και την εντιμότητά της.

- "Ας μην βιαζόμαστε Έλενα. Μας ήρθε το τούβλο με την Κιβωτό και δεν μιλάμε ακόμα μέχρι να τελειώσουν οι δικαστικές διαδικασίες. Αν αποδειχθούν αλήθεια και το ένα και το άλλο, πρόσωπα που πραγματικά τα είχαμε θεοποιήσει, εγώ πλέον δεν θα εμπιστεύομαι καμία συλλογικότητα".

- "Ας μην προτρέχουμε καλύτερα". Ήταν μερικά από τα σχόλια των φίλων της δημοσιογράφου.
Αναμένουμε λοιπόν να λάμψει η αλήθεια. Η Έλενα πάντως τοποθετήθηκε.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ