Follow us

Κύρα Κάπη: Ποια είναι η Διευθύντρια επικοινωνίας του Κυριάκου Μητσοτάκη που βρίσκεται πίσω από το TikTok του Πρωθυπουργού;

Με την ειδική τιμητική διάκριση "Ermis White" βραβεύτηκε στον πιο σημαντικό διαγωνισμό για τη δημιουργικότητα στην επικοινωνία στην Ελλάδα, η παρουσία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο TikTok. Και πίσω από αυτήν την επιτυχία βρίσκεται μια γυναίκα.

Κύρα Κάπη @kyrakapi

Βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό του Κυριάκου Μητσοτάκη. Λέγεται ότι δεν έχει απουσιάσει ούτε από μια περιοδεία του Κυριάκου Μητσοτάκη από το 2016 έως και σήμερα. Ο λόγος για την Κύρα Κάπη, τη γυναίκα που γνωρίζει την επικοινωνία όσο λίγοι, όπως αποδείχθηκε.

Η Κύρα Κάπη, με σπουδές στο Κολέγιο Αθηνών, το Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο (Επικοινωνία και ΜΜΕ) και μεταπτυχιακά στο περίφημο αμερικάνικο πανεπιστήμιο Columbia της Νέας Υόρκης (Broadcasting Journalism και New Media), έκανε πρακτική στους New York Times, "πέρασε" από την εκπομπή "Φάκελοι" (ΣΚΑΪ) και τον ΑΝΤΕΝΝΑ, Εταιρίες Επικοινωνίας, ΜΜΕ (Εasy 97,2, Ρυθμός 949, έχοντας αναλάβει τα social media) και πολιτικούς και από την πρώτη στιγμή βρέθηκε κοντά στον Κυριάκο Μητσοτάκη με τον οποίο την συνδέουν στενοί δεσμοί.

Σε εκείνη, λέγεται, ότι οφείλεται, μεταξύ άλλων, η συμμετοχή του Κυριάκου Μητσοτάκη στις νεωτεριστικές, για τα ελληνικά δεδομένα "Ερωτήσεις και απαντήσεις" με απλούς πολίτες-ακολούθους του στο facebook με τρόπο που ανέδειξε το ανθρώπινο πρόσωπο του τότε μελλοντικού προέδρου της ΝΔ και οι οποίες έγιναν "viral". Εκείνη είναι πίσω από το Tik Tok και όλα τα κοινωνικα δίκτυα με τις καμπάνιες που κάνει η ΝΔ και ο Πρωθυπουργός, αποτελώντας ουσιαστικά τον Νούμερο 1 παράγοντα διαμόρφωσης της δημόσιας εικόνας του Κυριάκου Μητσοτάκη, ως επικεφαλής μιας ομάδας ειδικών συμβούλων.

Διάβασε περισσότερα στο womantoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ