Follow us

Celine Dion | Η τραγική ζωή μιας αληθινής σταρ

Η ζωή της σημαδεύτηκε από μεγάλες επαγγελματικές επιτυχίες, "σφραγίστηκε" όμως και από προσωπικές τραγωδίες, καθώς και τεράστιες προκλήσεις.

MissBloom TEAM
CELINE DION

Η Σελίν Ντιόν έζησε μεγάλους επαγγελματικούς θριάμβους αλλά και αρκετές προσωπικές τραγωδίες τις οποίες η ίδια προσπαθεί, κάθε φορά, να αντιμετωπίσει με δύναμη και αξιοπρέπεια.

Η μοίρα, την χτύπησε για μία ακόμη φορά και οι αντοχές της δοκιμάζονται και πάλι καθώς, όπως η ίδια αποκάλυψε πριν λίγο καιρό, ότι δίνει σκληρή μάχη με μια σπάνια νευρολογική διαταραχή, το Σύνδρομο του Δύσκαμπτου Ανθρώπου (Stiff Person Syndrome-SPS), εξαιτίας του οποίου αναγκάστηκε, ακολουθώντας τις εντολές των γιατρών της, να ακυρώσει την προγραμματισμένη για το καλοκαίρι του 2023 ευρωπαϊκή περιοδεία της, στην οποία συμπεριλαμβανόταν και μία μεγάλη συναυλία, στις 9 Ιουνίου στην Αθήνα.

Η Σελίν Ντιόν γεννήθηκε στο Σαρλμάν, ένα προάστιο του Μόντρεαλ και είναι το μικρότερο από τα δεκατέσσερα παιδιά φτωχής οικογένειας Γαλλοκαναδών. Οι γονείς της είχαν ένα μουσικό μπαρ. Η μητέρα της έπαιζε βιολί και ο πατέρας της ακορντεόν.

Διαβάστε περισσότερα στο WomanToc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ