Follow us

H μοναδική φωτογραφία από το γάμο του Γιώργου και της Άννας Νταλάρα

Η φωτογραφία ανήκει στο προσωπικό αρχείο του ερμηνευτή.

αννα

Είναι μία σχέση που βασίζεται στην αγάπη και στον αλληλοσεβασμό. Ο Γιώργος και η Άννα Νταλάρα πορεύονται μαζί και συνεχίζουν μέχρι σήμερα να υποστηρίζουν αυτή την απόφαση που είναι συνειδητή.

"Στην παιδική μου ηλικία οφείλω τα πάντα ή σχεδόν όλα. Γιατί αυτό που είμαι σήμερα το οφείλω και στην Άννα. Μπήκε στη ζωή μου για να μείνει. Το κατάλαβα σχεδόν αμέσως. Δεν ξέρω αν σας φανεί υπερβολή ότι χωρίς αυτήν όχι θα ήμουν αλλιώς, όχι μόνο μπορεί να μην είχα αντέξει, αλλά μπορεί και να μην ζούσα. Και δεν είναι μόνο αυτό που λένε η στήριξή της και η βοήθειά της! Η κοινή μας ζωή είναι κάτι σπάνιο, ο έρωτας, η αγάπη, το συνεχές αμοιβαίο ενδιαφέρον μετά από τόσες δεκαετίες.”

"‘Οταν ήρθε στη ζωή μας η Γιωργιάννα, το θαύμα έγινε. Είναι ένα πλάσμα που μονοπωλεί σχεδόν το ενδιαφέρον μας, όχι μόνο γιατί είναι δικό μας παιδί, αλλά γιατί είναι ένας ελεύθερος, ανεξάρτητος, δημιουργικός νέος άνθρωπος, χωρίς προκαταλήψεις, χωρίς να θεωρεί τίποτα δεδομένο. Δε στηρίζεται σε μας, αλλά ζυμώνει και χτίζει τη δική της ζωή, με αγωνία, με κόπο, πέτρα-πέτρα.”

Τα παραπάνω είναι αποσπάσμα από το βιβλίο του Θανάση Λάλα "Γιώργος Νταλάρας – …και το καλοκαίρι κρυώνω!”. Στην ιστοσελίδα που φέρει το όνομα του καλλιτέχνη George Dalaras έχουν αναρτηθεί σπάνιες φωτογραφίες από τη διαδρομή του καλλιτέχνη. Σε μία από αυτές, βλέπουμε τη μοναδική φωτογραφία που έχει δει το φως δημοσιότητας, από το γάμο τους. Η φωτογραφία ανήκει στο προσωπικό αρχείο του ερμηνευτή.

H μοναδική φωτογραφία από το γάμο του Γιώργου και της Άννας Νταλάρα

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ