Follow us

Από πότε ο Έλληνας "φοβάται" το γυναικείο στήθος;

Έχεις τρεις ευκαιρίες να μαντέψεις γιατί αυτή η φωτογραφία προκάλεσε αντιδράσεις και πλήθος χυδαίων σχολίων. Εύκολο είναι!

Στέφανος Κασσελάκης Instagram

Είναι αναμφισβήτητα το πρόσωπο της χρονιάς και όχι άδικα. Ο Στέφανος Κασσελάκης προσγειώθηκε από το πουθενά στην ελληνική πολιτική σκηνή, και πραγματικότητα, δίνοντας αέρα ανανέωσης και αφορμή για κάθε είδους σχόλια.

Ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ είναι 35άρης, ανοιχτά ομοφυλόφιλος, παντρεμένος πρόσφατα με τον σύντροφό του Τάιλερ και περήφανος σκυλομπαμπάς μιας και θεωρεί τη σκυλίτσα του μέλος της οικογένειάς του.

Οτιδήποτε και αν κάνει συζητιέται. Από το κούρεμά του σε ιστορικό κουρείο του κέντρου, μέχρι τη συγκέντρωση των στελεχών του κόμματός του στη βίλα του στις Σπέτσες. Είναι μία προσωπικότητα πέρα από όλα όσα είχαμε συνηθίσει μέχρι σήμερα, που καταβάλλει φιλότιμες προσπάθειες να εναρμονιστεί με το περιβάλλον και την ιδιοσυγκρασία του Έλληνα.

Αυτός είναι ο σωσίας του Στέφανου Κασσελάκη | Διάσημος ηθοποιός του Hollywood (και κούκλος)

Πρόσφατα, πραγματοποίησε οικογενειακή απόδραση στα Μετέωρα, όπου φυσικά φωτογραφήθηκε με πλήθος ντόπιων, επιχειρηματιών και μη. Εν μέσω της συζήτησης περί γάμου ομόφυλων ζευγαριών, φαίνεται ότι η εικόνα του Στέφανου Κασσελάκη αγκαλιά με τον σύντροφό του, αντιμετωπίζεται, πλέον, ως μία ακόμα φωτογραφία ενός ζευγαριού που απολαμβάνει την εκδρομή του. Και αυτό μόνο ενθαρρυντικό μπορεί να θεωρηθεί.

Και πάνω που πιστέψαμε ότι η συμπερίληψη έχει πια μπει για τα καλά στο DNA μας έρχεται η φωτογραφία του αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, με τον Τάιλερ και την υπεύθυνη του εστιατορίου όπου γευμάτισαν για να μας υπενθυμίσει ότι έχουμε πολλή δουλίτσα ακόμη.

"2 καταπληκτικοι άνθρωποι στο Μετεώρων πανόραμα, απλοί, φιλικοί, με αγάπη" έγραψε η Monica Marse πυροδοτώντας πλήθος σχολίων για τη σέξι της εμφάνιση. Βλέπετε η Monica, έκανε το ολέθριο λάθος να είναι ξανθιά και να φορέσει κάτι το οποίο δεν "ενέκρινε" η πλειοψηφία του κοινού. Ο μαύρος κορσές της νεαρής και το στενό της τζιν παντελόνι της φαίνεται ότι προσέβαλαν τη "σοβαροφάνεια" του μέσου Έλληνα, που λογικά δεν είχε ξαναδεί μπλουζάκι με ντεκολτέ ή στενό παντελόνι, γεγονός που οδήγησε σε χυδαία σχόλια για μία γυναίκα που απλώς ανήρτησε μία φωτογραφία φορώντας τα ρούχα με τα οποία νιώθει άνετα και όμορφα.

Από πότε ο Έλληνας "φοβάται" το γυναικείο στήθος;

Μάταια προσπαθούμε να αντιληφθούμε τον λόγο για τον οποίο ένα γυναικείο στήθος έχει προκαλέσει τέτοιο μένος και φόβο. Σε μία εποχή που παλεύουμε για την αποδοχή της διαφορετικότητας ο σεξισμός, και μάλιστα στην πιο χυδαία του μορφή, καλά κρατεί. Άραγε θα είμαστε ποτέ σε θέση να αποδεχθούμε τον συνάνθρωπό μας όπως ακριβώς είναι; Με τα τωρινά δεδομένα, ο δρόμος είναι ακόμα μακρύς.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ