Follow us

Η Millie Bobby Brown μεγάλωσε μπροστά στα μάτια μας

Σαν σήμερα, στις 19 Φεβρουαρίου του 2004, γεννιέται το περίεργο κορίτσι του Stranger Things.

Millie Bobby Brown ΑΠΕ ΜΠΕ

Τη Millie Bobby Brown τη γνωρίσαμε με το όνομα Eleven, όταν εκείνη ήταν ακόμη 11 ετών. Σήμερα, η ηθοποιός γιορτάζει τα 20 της χρόνια, γεννήθηκε σαν σήμερα, στις 19 Φεβρουαρίου του 2004, και εμείς τώρα συνειδητοποιούμε ότι είναι ολόκληρη γυναίκα πια.

Το 2016, με ξυρισμένο κεφάλι και ματωμένη μύτη, η Millie Bobby Brown έγινε πασίγνωστη ως το περίεργο κορίτσι με τις υπερδυνάμεις, μέσα από τη σειρά του Netflix Stranger Things. Έπειτα από αυτό το επαγγελματικό κεφάλαιο, που δεν έχει ακόμα ολοκληρωθεί, ακολούθησε η Enola Holmes αλλά και το Damsel. Στο μεταξύ, τα μίντια λάτρεψαν και λατρεύουν αυτό το χαμογελαστό και κουλ κορίτσι, και μάλλον όχι άδικα.

Γεννημένη στη Μαρμπέλα της Ισπανίας, η Millie Bobby Brown μετακόμισε στην Αγγλία με την οικογένειά της όταν ήταν μόλις 4 ετών. Την υποκριτική, την κυνήγησε από πολύ νωρίς με την αναγνωρισιμότητα να μπαίνει στη ζωή της σε μικρή ηλικία. Το ντεμπούτο της το έκανε ως guest στη δραματική σειρά φαντασίας του ABC, Once Upon a Time in Wonderland, ένα spin-off της σειράς Once Upon a Time, υποδυόμενη τον ρόλο της Young Alice.

Διαβάστε περισσότερα στο esquire.com.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ