Follow us

Χάνει το Όσκαρ η Emma Stone; Τα βραβεία SAG "μίλησαν"

Μειώνονται οι οσκαρικές ελπίδες για την πρωταγωνίστρια του "Poor Things" μετά την απονομή των βραβείων του Σωματείου Αμερικανών Ηθοποιών.

MissBloom TEAM
stone «Poor Things»

Η απονομή των 30ων βραβείων SAG ανέδειξε θριαμβευτή το "Όπενχάιμερ", ωστόσο μία ακόμα βράβευση του Σωματείου Αμερικανών Ηθοποιών χρήζει σχολιασμού.

Μιλάμε συγκεκριμένα για το βραβείο α' γυναικείου ρόλου, το οποίο μέχρι την τελευταία στιγμή "παιζόταν" ανάμεσα στις Lily Gladstone ("Οι Δολοφόνοι του Ανθισμένου Φεγγαριού") και Emma Stone ("Poor Things"). Η πρωταγωνίστρια στην ταινία του Martin Scorsese θεωρούταν αδιαφιλονίκητο φαβορί στην κατηγορία, ωστόσο τους τελευταίους μήνες η Stone είχε αναπτύξει μια δυναμική η οποία έδειχνε πως μπορεί να ανατρέψει τα δεδομένα. Βοηθός της, επίσης, οι πρόσφατες βραβεύσεις της σε Critics Choice και BAFTA, ενώ αμφότερες απέσπαν Χρυσή Σφαίρα ως υποψήφιες σε διαφορετικές κατηγορίες.

Εν τέλει, τα βραβεία SAG αποδείχθηκαν η μεγάλη βραδιά της Gladstone, η οποία κερδίζοντας το αγαλματίδιο α' γυναικείου ρόλου οδεύει ολοτοχαχώς προς το αντίστοιχο Όσκαρ, με την Stone να είναι πια αουτσάιντερ. Ο λόγος που η απονομή του Σωματείου "κλειδώνει" σε σημαντικό βαθμό το Όσκαρ είναι διότι όσοι το απαρτίζουν αποτελούν ψηφοφόρους - ρυθμιστές στην οσκαρική κούρσα.

Διαβάστε περισσότερα στο athinorama.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ