Follow us

Oscars 2024: Οι μεγάλοι νικητές και οι καλύτερες στιγμές

Για μία ακόμη χρονιά, είδαμε μαζί την 96η τελετή απονομής των βραβείων της Αμερικανικής Ακαδημίας Κινηματογράφου και ιδού, καρέ καρέ όλα όσα συνέβησαν.

Emma Stone Α.M.P.A.S.

Μία ακόμη γιορτή του σινεμά έφτασε στο τέλος της. Η 96η απονομή των Oscars 2024 κύλησε αρκούντως βαρετά, διεκπεραιωτικά και κυρίως, ξεκίνησε 2 ώρες νωρίτερα από ό,τι μας είχε συνηθίσει μέχρι πρότινος η Ακαδημία. Ο παρουσιαστής Jimmy Kimmel προσπάθησε να κάνει το γνωστό του χιουμοράκι, χωρίς αυτό να προσθέσει λίγο περισσότερο ενδιαφέρον. Τουλάχιστον, επεσήμανε την ύπαρξη δύο Γιώργων στην αίθουσα- ο λόγος προφανώς για τους Γιώργο Λάνθιμο και Γιώργο Μαυροψαρίδη, ενώ μάλιστα προσπάθησε να κάνει ένα λογοπαίγνιο με το μικρό τους. Δεν είμαστε πολύ σίγουροι ότι το κατάλαβε κανείς.

Όπως ήταν αναμενόμενο, το φαβορί Oppenheimer του Christopher Nolan επικράτησε στις βασικές κατηγορίες αποσπώντας 7 όσκαρ, ενώ ακολούθησε το Poor Things του Γιώργου Λάνθιμου με 4. Ο Έλληνας σκηνοθέτης κατάφερε να χαρίσει για 2η φορά το χρυσό αγαλματίδιο σε πρωταγωνίστριά του, ακριβώς όπως είχε συμβεί και με την Olivia Colman του The Favourite το 2019.

Διάβασε στο Esquire.com.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ