Follow us

Sky high dining | Tο 10 Urban Roof είναι το νέο αγαπημένο hot spot στην Αθήνα

Στο roof top bar restaurant του ξενοδοχείου Radisson Blu Park τα πιάτα έχουν υψηλή υπογραφή και τα drinks την πιο όμορφη θέα της πόλης.

MissBloom TEAM
10 Urban roof, στο Radisson Blu Park Hotel Athens

Η άνοιξη είναι εδώ και σιγά σιγά ξεκινούν και οι μεγαλύτερες βόλτες στο κέντρο της Αθήνας με την παρέα μας, το ταίρι μας, αλλά και με τους συναδέλφους από τη δουλειά για το απαραίτητο "after work drink & dine”.

Και τι καλύτερο για τις απογευματινές και βραδινές εξόδους από την όμορφη ταράτσα της Αθήνας με 360ο θέα; Ευτυχώς για εμάς υπάρχει το "10 Urban Roof”, το φανταστικό rooftop bar restaurant με θέα όλη την πόλη, στον 10ο όροφο του ξενοδοχείου Radisson Blu Park Hotel της Λεωφόρου Αλεξάνδρας.

Μόλις φτάσεις, θα εντυπωσιαστείς με τη φωτισμένη πισίνα και την τροπική... όαση που έχει δημιουργηθεί στο roof top. Στη συνέχεια, θα απολαύσεις το ποτό σου ή το γεύμα σου, με αμέτρητες επιλογές από το πλούσιο μενού για όλα τα γούστα.

Από το πρωί μέχρι το βράδυ οι επιλογές στο μενού είναι πολλές και για κάθε γευστικό γούστο. Από το συγκλονιστικό rib eye με άγρια μανιτάρια, πουρέ τοπιναμπούρ και τερίνα πατάτας σε σάλτσα Porto στο ιδιαίτερο στήθος πάπιας με κρέμα καρότου, σάλτσα αρμπαρόριζας, μίνι καρότα και πίκλα κρεμμυδιού και στο προσωπικό μου αγαπημένο λαυράκι σε σάλτσα μάραθου, με ντομάτα κονφί, πιπεριά και πουρέ κολοκυθιού. Bonus tip: Δοκίμασε οπωσδήποτε την ονειρική πάβλοβα με εξωτικά φρούτα. Αξίζει να αναφερθεί ότι με τη νέα σεζόν η ομάδα του 10 Urban Roof ετοιμάζει πολλές γευστικές και άκρως δημιουργικές εκπλήξεις.

Όπου και να γυρίσεις τη ματιά σου, τα φώτα της πόλης θα σε συντροφεύουν. Από το Πεδίον του Άρεως, την Ακρόπολη και τον Λυκαβηττό μέχρι τη θάλασσα του Πειραιά.

Sky high dining | Tο 10 Urban Roof είναι το νέο αγαπημένο hot spot στην Αθήνα

Ιnsider's tip:

Βέβαια, αν ψάχνεις πού να διοργανώσεις το επόμενο πάρτι σου ή ακόμη και ένα εταιρικό event, το rooftop bar restaurant 10 Urban roof, στο Radisson Blu Park Hotel Athens είναι ο καλύτερος προορισμός. Είναι ένας χώρος που μπορεί και συνδυάζει την εξαιρετική ατμόσφαιρα αλλά και την ιδιωτικότητα.

Και για εσένα που μπορεί να σκεφτείς πού θα βάλεις το αυτοκίνητό σου, φυσικά το Radisson Blu Park Hotel διαθέτει δωρεάν parking.

Έτοιμη για ανοιξιάτικες και καλοκαιρινές βραδιές με φίλους; See you at 10 Urban Roof για την επόμενη έξοδό σου!

More info at www.10urbanroof.com

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ