Follow us

Teleperformance Greece: "Είμαστε όλοι ίδιοι, είμαστε όλοι ίσοι"

Η φετινή δράση της Teleperformance Greece με μήνυμα "Gender Unity for Gender Equality" στοχεύει σε έναν πιο δίκαιο κόσμο χωρίς προκαταλήψεις.

MissBloom TEAM
Teleperformance

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η Teleperformance Greece γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας με ενωτική διάθεση. Πέρσι η εταιρεία, με όχημα ένα βίντεο-πείραμα, και με τη συμμετοχή μελών της ομάδας της, επεδίωξε να σπάσει τον κύκλο των έμφυλων προκαταλήψεων στο εργασιακό περιβάλλον, αναδεικνύοντας την ικανότητα των γυναικών να βρίσκονται στο "τιμόνι" ηγετικών θέσεων. Η φετινή καμπάνια της Teleperformance Greece στοχεύει στο να στρέψει τη συζήτηση στην ανάγκη να εξαλείψουμε τις εγγενείς έμφυλες διακρίσεις και να οδηγηθούμε από τη σύγκρουση στην ενότητα.

Έχοντας αυτόν τον στόχο, συνεργάστηκε με 3 επιτυχημένες και δυναμικές εργαζόμενες γυναίκες, δημοφιλείς influencers με κοινό στα Social Media που συνολικά ξεπερνά το ένα εκατομμύριο άτομα. Μέσα από τα προφίλ τους πραγματοποίησαν ένα ιδιαίτερο πείραμα, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν τα ασυνείδητα έμφυλα στερεότυπα καθορίζουν ακόμα τη σκέψη μας, και στη συνέχεια να αναδειχθεί η ανάγκη για ισότητα και ενότητα μεταξύ των δύο φύλων. Με κεντρικό μήνυμα "Gender Unity for Gender Equality" η Teleperformance Greece δηλώνει μέσα από τη φετινή της καμπάνια ότι "ήρθε επιτέλους η ώρα να συναντηθούμε στα μισά της διαδρομής" και ενωμένοι να δώσουμε ένα τέλος στην μάχη των γυναικών για το gender equality.

Διαβάστε περισσότερα στο WomanToc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ