Follow us

The Regime | Είδαμε το πρώτο επεισόδιο με την Kate Winslet και ανατριχιάσαμε με τις ομοιότητες τoυ πραγματικού πολιτικού γίγνεσθαι

Η νέα σειρά του HBO μοιάζει σαν να προβάλλει το παρασκήνιο της πολιτικής παράνοιας και του αμοραλισμού, όχι του μέλλοντος, αλλά του παρόντος.

MissBloom TEAM
σειρα

Τι να σκέφτονται άραγε οι κυβερνώντες όταν κλείνουν την πόρτα πίσω τους; Ποιους συμβουλεύονται; Από ποιους εξαρτώνται; Να μερικά ερωτήματα που θα θέλαμε πολύ να απαντηθούν. Το γάντι σηκώνει η πολιτική σάτιρα του HBO "The Regime" στην οποία πρωταγωνιστεί η ακόμη μια φορά εξαιρετική Kate Winslet.

Το σενάριο του Regime υπογράφει ο Will Tracy, που διατέλεσε στην ομάδα του σίριαλ Succession. Δεν γνωρίζουμε ακόμα τη συνέχεια, πάντως η αρχή, το πρώτο επεισόδιο, είναι πολλά υποσχόμενο.

Η Kate Winslet υποδύεται την Elena Vernham, τη δεσποτική καγκελάριο μιας χώρας της κεντρικής Ευρώπης το όνομα της οποίας δεν αποκαλύπτεται. Έπειτα από επτά χρόνια ακροδεξιάς διακυβέρνησης η Vernham βρίσκεται μονίμως κλεισμένη στο ανάκτορό της, θυμίζοντας τον "εξαφανισμένο" μα παντοκράτορα Vladimir Putin. Όπως κι εκείνος, έτσι και η Έλενα είναι υποχόνδρια. Νομίζει πως ένα είδος μύκητα μολύνει την ατμόσφαιρα του ανακτόρου και για τον λόγο αυτό προσλαμβάνει έναν φρουρό μόνο και μόνο για να μετρά τα επίπεδα της υγρασίας που επικρατεί γύρω της, ενώ το κτίριο διαρκώς απολυμαίνεται με κάθε έπιπλο και αντικείμενο να είναι μονίμως καλυμμένο.

Καθώς παρακολουθούμε το πρώτο επεισόδιο δεν μπορεί παρά να σταθούμε σε τέσσερα σημεία που μας σοκάρουν όπως ένα Ice Bucket Challenge, ακριβώς γιατί μοιάζουν τόσο πολύ με την καθημερινότητά μας.

Διαβάστε περισσότερα στο womantoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ