Follow us

Charlie Chaplin |"Δεν είμαι ακριβώς ερωτευμένος μαζί της, αλλά εκείνη είναι απόλυτα ερωτευμένη μαζί μου"

Η μεγάλη αδυναμία του Charlie Chaplin στις ανήλικες γυναίκες. Ο Charles Spencer "Charlie" Chaplin γεννήθηκε στις 16 Απριλίου 1889 στο Λονδίνο από γονείς θεατρίνους.

MissBloom TEAM
chaplin instagram

Μπορεί η παιδοφιλία το 2022 να είναι μία πράξη επαίσχυντη, αξιόποινη και καταδικαστέα - βασικά θα θέλαμε να είναι και ανύπαρκτη αλλά δυστυχώς έχουμε πολύ δρόμο ακόμα - αλλά στο παλιό, τίμιο Χόλιγουντ, όπου η θέση της γυναίκας ήταν πάντα κατώτερη του άντρα, το να έχει ένας ενήλικας σχέσεις με μία ανήλικη ήταν κάτι εντελώς φυσιολογικό!

Η λάμψη, η δόξα και η φήμη, θάμπωναν τις νεαρές επίδοξες σταρ, ή για την ακρίβεια τους γονείς τους, με αποτέλεσμα από πολύ νεαρή ηλικία να γίνονται μέρος του λαμπερού αλλά τόσο βρώμικου κόσμου της showbiz. Νέα κορίτσια που για έναν ρόλο θα έκαναν τα πάντα, και ώριμοι άντρες οι οποίο εκμεταλλεύονταν αυτή τους τη φιλοδοξία για προσωπικούς τους σκοπούς. Άλλωστε, όλοι αυτοί οι διάσημοι και ισχυροί άντρες, στέκονταν ακούνητοι στο βάθρο τους, και το μόνο που απαιτούσαν ήταν θαυμασμός και υποταγή.

Ο μεγαλύτερος ίσως σταρ του βωβού κινηματογράφου, και ένας από τους μεγαλύτερους και σημαντικότερους όλων των εποχών, ήταν αναμφισβήτητα ο Charlie Chaplin. Ο ταλαντούχος καλλιτέχνης, μέσα από τον χαρακτήρα του Σαρλό με τον οποίο ταυτίστηκε, μας έδωσε μερικά από τα μεγαλύτερα αριστουργήματα της 7ης Τέχνης, με ατάκες από τις ταινίες του να είναι ακόμα και σήμερα επίκαιρες. O λόγος από την ταινία "The Great Dictator" παραμένει ένας από τους πιο inspirational λόγους στην ιστορία του κινηματογράφου.

Διαβάστε περισσότερα στο womantoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ