Follow us

Μαρία Χατζηστεφανή: Από τη Salomon Brothers στο success story της Rodial και στο "Dragons' Den"

Η Μαρία Χατζηστεφανή αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα στον χώρο της ομορφιάς, με τα καλλυντικά της εταιρείας της να έχουν κατακτήσει τη διεθνή αγορά.

MissBloom TEAM
Μαρία Χατζηστεφανή NDP

Η Μαρία Χατζηστεφανή έγινε ευρέως γνωστή στην Ελλάδα μέσα από τη συμμετοχή της στο "Dragon's Den” του ΑΝΤ1. Ωστόσο, η ίδια είναι εδώ και πολλά χρόνια ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα στον χώρο της ομορφιάς, με τα καλλυντικά της εταιρείας της να έχουν κατακτήσει τη διεθνή αγορά.

Γεννημένη στη Μυτιλήνη και μεγαλωμένη στην Αθήνα, η Μαρία Χατζηστεφανή ξεκίνησε το επαγγελματικό της "ταξίδι” ενώ σπούδαζε Αγγλική Φιλολογία στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Κατά τη διάρκεια των σπουδών της, εξερευνώντας νέα μονοπάτια, άνοιξε τα φτερά της στον κόσμο της ομορφιάς, εργαζόμενη ως freelance συντάκτρια για έναν ελληνικό εκδοτικό οίκο. Αυτή η εμπειρία της έδωσε μια πρώτη γεύση του κλάδου και την έκανε να ανακαλύψει το πάθος της για την ομορφιά.

Στη συνέχεια, ωστόσο, μετακόμισε στις ΗΠΑ και έκανε MBA στο Columbia Business School. Αυτό την οδήγησε σε μια θέση στον τομέα της επενδυτικής τραπεζικής στην Salomon Brothers, αρχικά στη Νέα Υόρκη και μετά στο Λονδίνο. Μετά από δύο χρόνια, όμως, άρχισε να χάνει το ενδιαφέρον της και… απολύθηκε. "Όταν συνειδητοποίησα ότι η επενδυτική τραπεζική δεν ήταν αυτό που ήθελα να κάνω για την υπόλοιπη ζωή μου, κοίταξα πίσω στις μέρες που εργαζόμουν ως συντάκτρια ομορφιάς”, λέει η ίδια, μιλώντας στο Capital.gr και το Forbes Greece.

Διάβασε περισσότερα στο Thetoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ