Follow us

"Τόσα καλοκαίρια" | Το πρώτο ελληνικό τραγούδι που έγινε βίντεο κλιπ με φόντο τα ειδυλλιακά τοπία της Ύδρας

Το soundtrack της ταινίας "Γοργόνες και Μάγκες", που ερμήνευσε ο Δάκης, που έφυγε σαν σήμερα-άφησε το δικό του μοναδικό στίγμα στην ελληνική μουσική βιομηχανία.

MissBloom TEAM
χρονοπουλου

Και ποιος δεν έχει σιγοτραγουδήσει το εμβληματικό soundtrack της ελληνικής ταινίας "Γοργόνες και Μάγκες", κάποια ήρεμη και γαλήνια νύχτα του καλοκαιριού ή στην θέα μιας ειδυλλιακής εικόνας με φόντο το γαλάζιο της θάλασσα. Το τραγούδι "Τόσα καλοκαίρια" που ερμήνευσε επιτυχώς ο Δάκης, εξυμνεί μερικά από τα πιο τρυφερά συναισθήματα, ενώ μας έκανε να πιστέψουμε στη διαχρονικότητα του καλοκαιρινού έρωτα. Η ιστορία πίσω από το εμβληματικό τραγούδι του καλοκαιριού φέρει πολλές άγνωστες πτυχές, μια εκ των οποίων είναι ότι υπήρξε το πρώτο ελληνικό single που έγινε…κατά λάθος βίντεο κλιπ.

Το επιτυχημένο μιούζικαλ του ελληνικού κινηματογράφου, που φέρει την υπογραφή του Γιάννη Δαλιανίδη, γυρίζεται το 1967 στις πλακόστρωτες γειτονιές του λιλιπούτειου νησιού του Αργοσαρωνικού, την Ύδρα, με τον σκηνοθέτη να αναδεικνύει λιγότερο φημισμένες και γνωστές γωνίες του πανέμορφου παραθαλάσσιου τόπου. Οι πρωταγωνιστές της ταινίας τραγουδούν και χορεύουν, κομμάτια που συνέθεσε ο θρυλικός Μίμης Πλέσσας και ερμηνεύουν μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής μουσικής, όπως η Μαρινέλλα και ο Γιάννης Πουλόπουλος.

Διαβάστε περισσότερα στο womantoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ