Follow us

MissBloom Summer Party | Όλα όσα συνέβησαν στο πιο ανατρεπτικό καλοκαιρινό πάρτι της χρονιάς

Για ακόμη μία χρονιά κηρύξαμε την έναρξη της θερινής σεζόν με τον καλύτερο τρόπο.

MissBloom TEAM
MissBloom

Το ραντεβού δόθηκε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. 29 Μαΐου στις 18:30 στο ατμοσφαιρικό και ολοκαίνουριο C Beach Club στη Βούλα. Με dress code κάτι λευκό, κάτι γήινο και έμφαση στο sustainability, το MissBloom Summer Party μας "ταξίδεψε” σε μέρη μακρινά, καλωσορίζοντας το ελληνικό καλοκαίρι με τον πιο όμορφο και "δροσερό" τρόπο.

Μόλις λίγα λεπτά από το κέντρο της Αθήνας, σε έναν εντυπωσιακό χώρο που "μύριζε” αντηλιακό και θάλασσα, αγαπημένοι συνεργάτες, φίλοι, καλλιτέχνες, inspirers από κάθε χώρο, influencers και τυχεροί followers του MissBloom.gr έδωσαν το παρών για ένα μαγικό ταξίδι στο ελληνικό καταπράσινο θέρος.

MissBloom Summer Party | Όλα όσα συνέβησαν στο πιο ανατρεπτικό καλοκαιρινό πάρτι της χρονιάς
MissBloomParty
MissBloomParty
MissBlooMParty
Ελιάνα Χρυσικοπούλου

Με τις μυρωδιές από τα αντηλιακά και τα αρώματα KORRES να επικρατούν και να "χρωματίζουν” την ατμόσφαιρα, μεταφερθήκαμε για λίγο στην αγαπημένη μας παραλία ή νησί, μακριά από τη φασαρία και το καυσαέριο της πόλης.

σθμμερ

Με το νέο eco concsious άρωμα "PHILOSIA" να προστίθεται στα ήδη αγαπημένα και all time classic, "Avgoustos", "Sikinos", "Kyma", το βραβευμένο "Lefko" - συνολικά 15 αρώματα - κλείσαμε τα μάτια και ταξιδέψαμε νοερά σε όλη την Ελλάδα.

Korres
σθμμερ

Όσο για την αντηλιακή σειρά, το αγαπημένο μας Γιαούρτι KORRES είναι και φέτος εδώ για να μας προστατεύσει από τον ήλιο και να μας "χαρίσει" το πιο υγιές καλοκαιρινό χρώμα.

Korres

Ιδανική συνοδός του υπέροχου σκηνικού η Aperol Spritz, το τέλειο καλοκαιρινό ποτό, το Βίκος Pink Grapefruit με το χαρακτηριστικό ροζ χρώμα ενώ τη βραδιά "έντυσε” υπέροχα η PinkWoman με τη νέα της σειρά.

MissBloompARTY
To Aperol Spritz, o ιδανικός σύντροφος για τις καλοκαιρινές βραδιές, συνόδευσε γευστικά το Summer party του Missbloom.gr
MissBloomParty
Το Βίκος Pink Grapefruit μας δρόσισε με τον καλύτερο τρόπο για ακόμη μία χρονιά.
MissBloomParty
H Pink Woman έφερε τo summer style δίπλα στη θάλασσα.

Με το φετινό δίπολο "Philosia ή Ammoudia” καλωσορίσαμε τους καλεσμένους μας, ενώ η βραδιά συνεχίστηκε με ενδιαφέρουσες δράσεις γύρω από το eco conscious καλοκαίρι, αμέτρητες φωτογραφίες και βίντεο και χορό μέχρι τελικής πτώσεως.

Ελένη - Γωγώ
Ελένη Στασινοπούλου, Editor-in-chief Attica Media Digital, Γωγώ Φούντα, Αρχισυντάκτρια MissBloom.gr
MissBLOOmParty
Aperol
ΜissBloomParty
MissBloompARTY
Ισμήνη Παπαβλασσοπούλου, Θεοπίστη Πουρλιοτοπούλου
ΜissBloomParty
Ελένη Βουλγαράκη, Χριστίνα Κανελλοπούλου
MissBlooMParty
Χρυσιάννα Ανδριοπούλου
ΜissBloomParty
ΜissbloomParty
Ελένη Βαΐτσου
ΜissBloomParty

MissBlooMParty

Η βραδιά στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, με τη δική σας στήριξη και αγάπη. Το MissBloom Summer Party είναι πλέον θεσμός και στο εξής θα σηματοδοτεί με τον καλύτερο τρόπο την έναρξη της θερινής σεζόν. Ραντεβού του χρόνου με ένα ακόμη ανατρεπτικό και άκρως διασκεδαστικό concept. Σας ευχαριστούμε!

ΜissBloomParty
ΜissBloomParty
MissBlooMParty
Χρυσάνθη Κουρούπη, Ξένια Κουβέλη, Κέλλυ Καπνιά, Στέλλα Φορμόζη
summer
Ελένη Στασινοπούλου, Editor-in-chief Attica Media Digital, Ελιάνα Χρυσικοπούλου, Δημήτρης Νικολακόπουλος CDO του Ομίλου των Αττικών Εκδόσεων και Χρυσιάννα Ανδριοπούλου

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ