Follow us

Η shopping list του καλοκαιριού | Ρούχα, αξεσουάρ, κοσμήματα που θα ανανεώσουν την γκαρνταρόμπα σου

Τα γεμάτα χρώματα ρούχα και αξεσουάρ στις βιτρίνες των καταστημάτων του The Mall Athens μου έδωσαν έμπνευση για summer looks τόσο για το γραφείο και τις βόλτες στην Αθήνα, όσο και για τις περατζάδες στο νησί.

MissBloom TEAM
ανοιγμα

Δευτέρα πρωί στο The Mall Athens. Συνδύασα ένα κάλεσμα στο Μαρούσι με μία εξόρμηση στα αγαπημένα μου καταστήματα που ανάνεωσε εκτός από την γκαρνταρόμπα μου και τη διάθεσή μου. Το καλοκαίρι είναι εδώ και τα γεμάτα χρώματα ρούχα και αξεσουάρ στις βιτρίνες των καταστημάτων, τα αέρινα υφάσματα και τα items σε χαλαρές γραμμές, μου έδωσαν έμπνευση για summer looks τόσο για το γραφείο και τις βόλτες στην Αθήνα, όσο και για τις περατζάδες στο νησί.

Η shopping list του καλοκαιριού | Ρούχα, αξεσουάρ, κοσμήματα που θα ανανεώσουν την γκαρνταρόμπα σου

Ξεκίνησα από τα κλασικά και αγαπημένα και το κατάστημα που δεν με απογοητεύει ποτέ: το Simple Caracters. Δοκίμασα το ριγέ λινό φόρεμα της Pinko που συνδύασα με δερμάτινα Carrano mules ενώ κράτησα μία Μarc Jacobs τσάντα με ιμάντα που έδινε μία ζωηρή νότα στο look. Το μπλε (ήταν ανέκαθεν το χρώμα μου!) φόρεμα της Pinko μπορώ να το φανταστώ και με flat σανδάλια, προσδίδοντας του μία πιο χαλαρή διάθεση.

ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

Στη συνέχεια πέρασα από το Lamor. Εκεί βρίσκω chic κοσμήματα, πολυτελή αλλά και προσιτά. Έχω αδυναμία στα χρυσά κοσμήματα και αυτή τη φορά, μου προσέλκυσε το ενδιαφέρον ένα bold επιχρυσωμένο δαχτυλίδι, επενδυμένο με ζιργκόν. Το συνδύασα με επίχρυσους κρίκους με ζιργκόν και ένα κόσμημα - αλυσίδα για το λαιμό από ασήμι, επίσης επιχρυσωμένο, με λευκά ζιργκόν που επίσης ερωτεύτηκα.


ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

Καλοκαίρι ίσον χρώμα. Mου έφτιαξε τη διάθεση η νέα σειρά με αξεσουάρ του brand Axel και ξεχώρισα μία πράσινη κροκό mini bag που φώτισε το σύνολό μου. Αυτή ήταν και το νέο απόκτημα της γκαρνταρόμπας μου!

ΤΣΑΝΤΑ
Η Axel πράσινη mini bag που πρόσθεσα στη συλλογή μου

Στο Intersport βρήκα stylish μαγιό, όχι μόνο αθλητικά αλλά και ωραία ολόσωμα (με μακρύ μανίκι) και μπικίνι. Εμπριμέ, μεταλλιζέ και μονόχρωμα μαγιό είναι κάποιες από τις πολλές και εξίσου ενδιαφέρουσες επιλογές. Τελικά επέλεξα το χακί μπικίνι τoυ brand Roxy με κορδόνια. Ευκολοφόρετο και ευέλικτο!

ΓΕΩΡΓΙΑ
Στο Intersport βρήκα μία ενημερωμένη και stylish συλλογή από μαγιό

Ακόμα ένα αγαπημένο μου brand είναι το Replay. Εκεί βρίσκω τα πιο cool τζιν παντελόνια αλλά και jackets για stylish βραδινές εξορμήσεις στις διακοπές. Αυτή τη φορά το επισκέφτηκα για έναν έξτρα λόγο, να βρω ένα ανοιχτόχρωμο denim παντελόνι στον Ανδρέα ( είναι ο σύζυγός μου) . Μαζί με το πραγματικά τέλειο τζιν που αγόρασα, πήρα και μία λευκή Replay τσάντα που πηγαίνει με όλα, ειδικά με total denim looks.

τζιν
Στη Replay βρίσκω τα πιο cool τζιν παντελόνια και jackets

Επόμενη στάση το κατάστημα παιχνιδιών ELC για δώρο που μου "παρήγγειλε " ο ανιψιός μου. Ξεκίνησε τα μπάνια στη θάλασσα και τις εξορμήσεις με τους γονείς του στην παραλία και μου ζήτησε κουβαδάκια. Διάλεξα ένα γαλάζιο Scrunch Bucket κουβαδάκι από σιλκόνη, μία Stephen joseph πετσέτα παραλίας και μία - του ίδιου brand - playfull τσάντα θαλάσσης. Το καλοκαιρινό σετ που έφτιαξα, ολοκλήρωσα με μία Little Dutch μπάλα, ιδανική για παιχνίδια στο νερό.

ELC
Το σετ που δημιούργησα στο ELC ως δώρο στον ανιψιό μου

Για τις καθημερινές χαλαρές εξορμήσεις εκτός γραφείου, δεν έχω καλύτερο outfit από μία high waist βερμούδα με ένα μακό. Πολλά από τα αγαπημένα μου T-shirts τα έχω βρει στο Maco στο The Mall Athens. Κάποια μάλιστα έχουν και ιδιαίτερη αξία για εμένα, καθώς είναι με prints που έχω επιλέξει εγώ. Αυτή τη φορά επέλεξα ένα oversized πορτοκαλί, μία απόχρωση που αναδεικνύει το καλοκαιρινό μαύρισμα.

ΜΑΚΟ
Στο Maco βρίσκω τα πιο ψαγμένα T-shirts

Γυαλιά ηλίου; Μία βόλτα στο Grand Optical και βρήκα το ζευγάρι που ήθελα για φέτος το καλοκαίρι. Τα κοκκάλινα Burberry γυαλιά, σε σχέδιο ταρταρούγας με τον οβάλ και ανοιχτόχρωμο φακό πηγαίνουν κυριολεκτικά με τα πάντα.

GEORGIA

To spot όπου ξαναγίνομαι παιδί είναι Tα Aηδονάκια. Με διαφορά το πιο πολύχρωμο και διασκεδαστικό κατάστημα του The Mall Athens. Εκεί προμηθεύτηκα τα αγαπημένα μου ζαχαρωτά, που απολαμβάνω βλέποντας την αγαπημένη μου σειρά.

ΑΗΔΟΝΑΚΙΑ
Στα Αηδονάκια του The Mall Athens ξαναγίνομαι παιδί

Φωτογραφίες: Βασίλης Μαντάς.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr