Follow us

10 υπερηρωίδες του κινηματογράφου που στοίχειωσαν τα όνειρά μας

Ο κινηματογράφος των υπερηρώων έχει εξελιχθεί σημαντικά τις τελευταίες δεκαετίες και μία από τις πιο αξιοσημείωτες αλλαγές ήταν η ενδυνάμωση των γυναικείων χαρακτήρων.

MissBloom TEAM
ταινια

Οι γυναίκες έχουν μεταμορφώσει τον κινηματογράφο των υπερηρώων , αφήνοντας πίσω τους το ρόλο της "δεσποινίδας σε κίνδυνο" για να γίνουν ισχυρές και πολύπλευρες πρωταγωνίστριες, όπως τους αξίζει. Από τη Wonder Woman μέχρι τη Black Widow, αυτές οι υπερηρωίδες έχουν κατακτήσει τη μεγάλη οθόνη και τις καρδιές των φανς του είδους.

Οι υπερηρωίδες δεν είναι πια απλώς σύντροφοι ή δευτερεύοντες χαρακτήρες- πλέον ηγούνται των δικών τους ταινιών και σειρών, σώζοντας την κατάσταση εξίσου συχνά, αν όχι περισσότερο, από τους άνδρες συναδέλφους τους. Καιρός ήταν.

Ακολουθούν οι 10 πιο εμβληματικές και σέξι υπερηρωίδες κατά την ταπεινή μας άποψη:

1. Scarlett Johansson ως Natasha Romanoff, Black Widow

Στην κορυφή της λίστας μας βρίσκεται η Scarlett Johansson, η οποία έχει αφήσει ανεξίτηλο το σημάδι της στο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel (MCU) με την ερμηνεία της ως Natasha Romanoff, γνωστή και ως Black Widow. Από το ντεμπούτο της στο Iron Man 2 , η Johansson έχει γοητεύσει τους θαυμαστές της με την ικανότητά της να συνδυάζει τη δύναμη, την εξυπνάδα και τον αισθησιασμό.

2. Evangeline Lilly ως Hope van Dyne, The Wasp

Η Evangeline Lilly έλαμψε ως Hope van Dyne, γνωστή και ως The Wasp, στο MCU. Το ντεμπούτο της στο "Ant-Man" και η συνέχειά της στο Ant-Man and the Wasp απέδειξαν ότι είναι μια τρομερή ηρωίδα, ικανή να πολεμήσει δίπλα στους καλύτερους.

3. Carla Gugino ως Silk Specter

Η Carla Gugino άφησε μόνιμη εντύπωση με τον ρόλο της στο Watchmen, την κινηματογραφική μεταφορά του διάσημου graphic novel του Alan Moore, σε σκηνοθεσία του Zack Snyder. Η Gugino υποδύθηκε τη Sally Jupiter, γνωστή και ως Silk Spectre, με έναν συνδυασμό κομψότητας και σκληρότητας που είχε απήχηση στους θεατές και εδραίωσε τη θέση της στην ιστορία των ταινιών με υπερήρωες.

4. Hayley Atwell ως Peggy Carter/Captain Carter

Η Hayley Atwell είναι μια σταθερή αξία στο MCU, ξεκινώντας από το ρόλο της ως Peggy Carter στην ταινία Captain America: The First Avenger. Όχι μόνο ο χαρακτήρας της ήταν ζωτικής σημασίας για την ανάπτυξη του Captain America , αλλά πρωταγωνίστησε και στη δική της σειρά, Agent Carter. Πρόσφατα, η Atwell εξέπληξε τους θαυμαστές στο Doctor Strange in the Multiverse of Madness ως Captain Carter, μια παραλλαγή της Peggy που έλαβε τον ορό του υπερστρατιώτη.

Διαβάστε περισσότερα στο esquire.com.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ