Follow us

ERTFLIX | Τι καλό να δούμε στην πλατφόρμα αυτό το καλοκαίρι;

Σειρές και ταινίες στη δωρεάν πλατφόρμα του Ertflix.

MissBloom TEAM
ταινια

Αν ακόμα δεν έχετε συνηθίσει να "περνάτε" από το Ertflix, συνηθίστε το γιατί πάντα υπάρχουν κάποιες καλές (ως εξαιρετικές) προτάσεις, μολονότι θα θέλαμε να ενημερώνεται πιο τακτικά.

Στο Ertflix έχουμε την ευκαιρία να δούμε και πολλές βραβευμένες ταινίες, όπως και ελληνικές παραγωγές (μικρού και μεγάλου μήκους) που δυσκολευόμαστε να βρούμε αλλού.

Επιλέξαμε μερικές μόλις από τις προτάσεις που θα παρακολουθήσουμε αυτό το καλοκαίρι και τις μοιραζόμαστε μαζί σας.

Μίνι Τηλεοπτική Σειρά

Η Μικρή Τυμπανίστρια

Μίνι σειρά 6 επεισοδίων, βασισμένη στο ομώνυμο λογοτεχνικό αριστούργημα του John le Carré. Μια παθιασμένη ιστορία αγάπης και ένα βαθιά συναρπαστικό θρίλερ. Τόσο τολμηρό σήμερα, όσο και όταν κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το βιβλίο, απεικονίζει έναν κόσμο, στον οποίο οι γραμμές μεταξύ ήρωα και κακού, μεταξύ αγάπης και μίσους, παραμένουν ρευστές.

Πρωταγωνιστούν: Florence Pugh, Daniel Litman, Michael Moshonov, Clare Holman, Alexander Skarsgård, Amir Houri, Lubna Azabal- Σκηνοθεσία: Παρκ Τσαν Γουκ

Ταινίες

Jerry Maguire

Ο Jerry Maguire, είναι ένας επιτυχημένος αθλητικός ατζέντης, που απολύεται από ένα διάσημο πρακτορείο μετά από μια διαφωνία. Προς απογοήτευσή του, διαπιστώνει ότι έχει χάσει επίσης τους περισσότερους πελάτες του, και την αρραβωνιαστικιά του, τη δημοσιογράφο του NFL Avery Bishop. Ο Jerry, πρέπει να κάνει μια νέα αρχή και να ξαναχτίσει τη ζωή του από την αρχή. Το μέλλον όμως είναι αβέβαιο, καθώς τα ιδανικά του για πίστη, ειλικρίνεια και αγάπη δοκιμάζονται στον κόσμο του επαγγελματικού αθλητισμού.

Πρωταγωνιστούν: Τοm Cruise, Renée Kathleen Zellweger, Cuba Gooding Jr., Kelly Preston, Bonnie Hunt, Regina King, Jay Mohr - Σκηνοθεσία: Cameron Crowe.

Διαβάστε περισσότερα στο womantoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr