Follow us

Euro 2024 | Τα αστρονομικά ποσά που θα πάρουν οι σύντροφοι των ποδοσφαιριστών της Εθνικής Αγγλίας με κάθε τους ανάρτηση

Οι σύντροφοί των παικτών της Εθνικής Αγγλίας έχουν κάνει καλές συμφωνίες.

MissBloom TEAM
Euro 2024

Το Euro 2024 ξεκίνησε το βράδυ της Παρασκευής 14 Ιουνίου και θα ολοκληρωθεί στις 14 Ιουλίου με τον μεγάλο τελικό του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Μεταξύ των χωρών που συμμετέχουν είναι και η Εθνική Αγγλίας, με πολλούς να τη θεωρούν φαβορί.

Όμως πέρα από τους ποδοσφαιριστές που θα βρίσκονται στο γήπεδο, πολλά χιλιάδες ευρώ θα κερδίσουν και οι σύντροφοί και οι σύζυγοι τους με κάθε τους ανάρτηση στους λογαριασμούς της στο Instagram.

Όπως έγινε γνωστό, οι αγαπημένες των αθλητών μπορούν να βγάλουν πολλά λεφτά από τις αναρτήσεις τους στα γήπεδα της Γερμανίας. Μάλιστα, χρησιμοποιήθηκε ένας υπολογιστής influencer marketing για να διαπιστωθεί πόσα χρήματα θα μπορούσαν να κερδίσουν οι WAGs της 26μελούς ομάδας.

Πρώτη είναι η Dani Dyer, σύντροφός του Jarrod Bowen, η οποία μπορεί να κερδίζει ακόμη και 19 χιλιάδες ευρώ ανά ποστ, μιας και έχει 3,8 εκατομμύρια ακολούθους.

Στη δεύτερη θέση είναι η Iris Law είναι η σύντροφός του Alexander-Arnold και θα κερδίσει 6.000 ευρώ ανά φωτογραφία που θα αναρτά.

Στην τρίτη θέση βρίσκεται η Laura Celia, που φαίνεται να είναι σε σχέση με τον Jude Bellingham. Η 25χρονη θα κερδίσει κάτι παραπάνω από 4.000 ευρώ ανά ποστάρισμα.

Την τετράδα ολοκληρώνει η σύζυγος του αρχηγού της ομάδας, Harry Kane, Kate Kane θα κερδίσει 346.434 ευρώ για κάθε χορηγούμενη ανάρτηση.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr