Follow us

Καλοκαίρι στην Αθήνα: Το πιο TOP πρόγραμμα για γεμάτο ΣΚ

H Aθήνα το καλοκαίρι μπορεί να γίνει πανέμορφη, αρκεί να κάνεις τις κατάλληλες δραστηριότητες που θα μείνουν για πάντα στη μνήμη σου!

MissBloom TEAM
ΠΛΑΙΣΙΟΠΑΝΩ

Το καλοκαίρι έχει μπει δυναμικά! Η θερμοκρασία της πρωτεύουσας δοκιμάζει τις αντοχές μας, ενώ τα κλιματιστικά είναι στο on. Ξέρουμε ότι ιδανικά θα ήθελες να είσαι σε κάποιο νησί και να κάνεις βόλτες όλη μέρα, όμως προσγειώσου, δεν ζεις σε παραμύθι! Θα περάσεις το περισσότερο διάστημα της όμορφης αυτής εποχής στην Αθήνα, όμως μάντεψε, μπορείς να ζήσεις αξέχαστα αν γεμίσεις το πρόγραμμά σου με δραστηριότητες που σίγουρα δεν έχουμε την ευκαιρία να κάνουμε τον χειμώνα. Πόσο όμορφη μπορεί να γίνει η καλοκαιρινή Αθήνα; Η απάντηση είναι μάλλον περισσότερο από όσο νομίζεις, μιας και αυτό το διάστημα είναι φουλ με κινηματογραφικές προβολές, θεατρικές παραστάσεις, μέχρι και sleepover κάτω από το φως του φεγγαριού. Ναι, όλα αυτά μπορείς να τα κάνεις και να περάσεις τέλεια. Ξεκίνα λοιπόν τα τηλέφωνα στους φίλους σου, κλείσε εισιτήρια, αγόρασε τα κατάλληλα εργαλεία ή tech gadget που θα χρειαστείς και καλή διασκέδαση.

Κινήσου γρήγορα και με ασφάλεια

Καλοκαίρι στην Αθήνα: Το πιο TOP πρόγραμμα για γεμάτο ΣΚ

Για να "οργώσεις" την πόλη το Σαββατοκύριακο, φτιάξε όμως πρόγραμμα. Να μην χαθείς, να μην μείνεις με εκκρεμότητες τελευταία στιγμή και κυρίως… να μην αγχωθείς. Για παράδειγμα, η μεταφορά σε όλα τα events του καλοκαιριού είναι ένα βασικό πράγμα που πρέπει να έχεις τακτοποιήσει. Με αυτοκίνητα και πάρκινγκ δεν θες να μπλέξεις και λογικό, έχουν φάει την καθημερινότητά σου. Το Μετρό είναι μια κάποια λύση, όμως συνήθως κατεβάζει ρολά πριν να ολοκληρωθούν τα events. Ταξί προφανώς δεν μπορείς να παίρνεις συνέχεια λόγω χρημάτων, άρα πρέπει να βρεις κάποια λύση ώστε να πηγαινοέρχεσαι γρήγορα, οικονομικά αλλά και με ασφάλεια.

Τι θα έλεγες για τα ηλεκτρικά scooter; Άστο μην το σκέφτεσαι, εμείς είμαστε εδώ για σένα. Πάρε ένα στα χέρια σου και πήγαινε από το ένα άκρο της πόλης στο άλλο, χωρίς άγχος για την κίνηση ή τη θέση που σου "έφαγαν" το βράδυ στη γειτονιά. Αν λοιπόν θες να έχεις στυλ, να είσαι ασφαλής και να φτάνεις γρήγορα στον προορισμό σου και ταυτόχρονα να προστατεύεις το περιβάλλον, τότε ρίξε μια ματιά στο αναβαθμισμένο μοντέλο EMW e-GO με νέο design που εντυπωσιάζει και μεγαλύτερους τροχούς για εγγυημένη ευστάθεια & άψογη οδηγική συμπεριφορά στον δρόμο. Αν έχεις δίπλωμα για αυτοκίνητο ή δίκυκλο και οδηγείς τουλάχιστον έξι χρόνια στη ζωή σου, μην το σκέφτεσαι πολύ. Μιλάμε για το απόλυτο eco-friendly ηλεκτρικό όχημα με όλα τα απαραίτητα αξεσουάρ για να προσφέρει κορυφαία οδηγική απόλαυση. Διαθέτει θύρα usb για ό,τι χρειαστείς, αλλά και έξτρα κάθισμα για να μην πηγαίνεις σε κανένα event μόνος σου!

Αποτύπωσε κάθε στιγμή του φετινού σου καλοκαιριού

φωτογραφικη

Αχ καλοκαίρι… Συναυλίες, χορός, πανηγύρια, όμορφες στιγμές με φίλους και χαλάρωση. Είμαστε σίγουροι πως έχεις στο μυαλό σου ακριβώς το ίδιο πράγμα. Πώς θα πας όμως σε όλα αυτά αν δεν έχεις μαζί σου και το κατάλληλο εργαλείο για να κρατήσεις για πάντα σε ένα αρχείο όσα μοναδικά θα ζήσεις; Μην αγχώνεσαι, εδώ σε έχουμε. Άπειρες φωτογραφικές μηχανές για σένα. Όποιο κι αν είναι το budget, υπάρχουν τα πάντα. Ρίξε ας πούμε μια ματιά στην EOS R6. Ό,τι και αν φωτογραφίζεις, όπως και αν το φωτογραφίζεις, θα σου επιτρέψει να είσαι δημιουργικός με τρόπους που δεν ήταν μέχρι τώρα εφικτοί. Η πρωτοποριακή EOS R6 διαθέτει τεχνολογία που θα σε κάνει να αγαπήσεις την φωτογραφία, ακόμα κι αν δεν είχες καμία σχέση με αυτήν. Δες και φωτογράφισε θέματα και events των καλοκαιρινών σου Σαββατοκύριακων με εντελώς νέους τρόπους και πρόσθεσε μια νέα διάσταση στην οπτική αφήγηση σου. Αποτύπωσε συναρπαστικές φωτογραφίες 20,1 Megapixels -και αθόρυβα- στα 20 καρέ ανά δευτερόλεπτο και βίντεο 4K χρησιμοποιώντας ολόκληρο το πλάτος του αισθητήρα!

Gadget που θα απογειώσουν την εμπειρία σου

ΡΟΛΟΙ

Ωραία βέβαια όλα αυτά, αλλά αν μιλάμε για συναυλιακούς χώρους, ή οποιοδήποτε άλλο τέτοιου είδους γεγονός, σκεφτόμαστε και κοσμοσυρροή. Αν νομίζεις πως κατά τη διάρκεια του live της αγαπημένης σου μπάντας, θα βγάζεις συνέχεια το κινητό για να δεις αν έχασες κάποιο μήνυμα, ξέχασε το. Δεν είναι λίγα τα ατυχήματα που έχουν συμβεί σε αντίστοιχες περιπτώσεις. Αυτός ακριβώς είναι και ο λόγος που θα πρέπει να έχεις μαζί σου και ένα smartwatch. Aυτό θα αναλάβει να σε ενημερώνει για όποια ειδοποίηση πρέπει να λάβεις, ενώ είναι στο χέρι σου και δεν διατρέχει κανένα κίνδυνο.

Το Apple Watch Ultra 2 49mm Blue Ocean Band δεν χαρακτηρίζεται τυχαία το καλύτερο στο είδος του. Έχε στον νου πως είναι σχεδιασμένο για την κάθε περιπέτεια που θα ζήσεις τα καλοκαιρινά σου Σαββατοκύριακα, με ένα ελαφρύ περίβλημα τιτανίου, εξαιρετικά μεγάλη διάρκεια μπαταρίας και την πιο φωτεινή οθόνη που είδες ποτέ! Για να παρακολουθείς ήρεμος την αγαπημένη σου μουσική χωρίς περιττά άγχη! Είναι ανθεκτικό, ικανό και φτιαγμένο για να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις όλων όσων θα κάνεις φέτος το καλοκαίρι. Ο S9 SiP επιτρέπει μια υπερ-φωτεινή οθόνη και έναν μαγικό νέο τρόπο για γρήγορη και εύκολη αλληλεπίδραση με το Apple Watch σας χωρίς να αγγίζεις καν… την οθόνη.





Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr