Follow us

Καλοκαίρι στην Κέρκυρα και το ανανεωμένο Divani Corfu Palace

Εκεί που το πράσινο της φύσης συναντά το οξυγόνο της θάλασσας, γεννάται η νέα εποχή του slow living καταλύματος του ομίλου Διβάνη.

MissBloom TEAM
DIVANI-EPANO

Θα είμαι ειλικρινής μαζί σου. Η Κέρκυρα ήταν ανέκαθεν συνυφασμένη στο μυαλό μου με το Πάσχα – το πλούσιο πρόγραμμα και οι παραδόσεις που κάθε χρόνο ακολουθούνται στο νησί βοηθούν.

Aπό τον Νίκο Κοντομήτρο

Όλα αυτά μέχρι να ανακαλύψω ότι τις καλύτερες διακοπές στο νησί των Φαιάκων – εμείς οι λάτρεις του αυθεντικού slow living – μπορούμε να τις κάνουμε κατά τη διάρκεια των θερινών μηνών. Αρκεί, το check in να γίνει στο ανανεωμένο Divani Corfu Palace.

Σε απόσταση μόλις 3 χιλιομέτρων από το ιστορικό κέντρο της πόλης – κάτι που σημαίνει ότι οι εξορμήσεις σε στιγμές που ο πολύς κόσμος απουσιάζει μπορούν να πραγματοποιηθούν εύκολα και συντομία, το Divani Corfu Palace διαθέτει ένα γοητευτικό κράμα υδάτινου και πράσινου στοιχείου. Στον καταπράσινο λόφο της περιοχής Κανόνι με θέα τα διαφανή νερά της λίμνης, το ήρεμο resort του Ομίλου Διβάνη προσφέρει την ηρεμία και ουσιαστική χαλάρωση που κάθε μέλος της οικογένειας επιδιώκει εν τέλει από τις διακοπές του.

Δες περισσότερα στο Madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr