Follow us

Mr & Mrs Pearl | Αυτό το dental clinic στη Γλυφάδα "χαρίζει" τα πιο όμορφα & λαμπέρα χαμόγελα εδώ και 10 χρόνια

Από τις αίθουσες του έχουν περάσει όλοι: διάσημοι και μη και ο λόγος ήταν για να αποκτήσουν το πιο όμορφο χαμόγελο, είτε κάνοντας μια λεύκανση, είτε να εφαρμόσουν αόρατη ορθοδοντική, είτε για να βάλουν όψεις πορσελάνης ή ρητίνης, είτε για οποιαδήποτε άλλο αισθητικό οδοντιατρικό πρόβλημα.

MissBloom TEAM
ΜΡ

Ο οδοντίατρος είναι από τα πιο παρεξηγημένα επαγγέλματα. Για πολλούς, έχει συνδεθεί με πόνο, εξαγωγές και σφραγίσματα. Όμως, ο οδοντίατρος δεν είναι μόνο αυτά. Είναι ο άνθρωπος που φροντίζει να έχουμε το όμορφο και υγιές χαμόγελο που όλοι θέλουμε. Το μυστικό είναι να βρούμε εκείνη την οδοντιατρική κλινική που να μας ταιριάζει, που να μη "φοβόμαστε” να πάμε, εκείνο το μέρος που θα εμπιστευόμαστε ότι θα μας προσφέρει ένα καλό αποτέλεσμα.

Στη Γλυφάδα ένα dental clinic που έχει λάβει εξαιρετικές κριτικές και έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη διάσημων και μη, τα τελευταία 10 χρόνια είναι το Mr & Mrs Pearl. "Χωμένο” μέσα σε μια στοά στην Πλατεία Εσπερίδων στη Γλυφάδα -αλλά πλέον και στη Μύκονο- το Mr & Mrs Pearl που απ’έξω μοιάζει περισσότερο με χώρο αισθητικής, παρά οδοντιατρική κλινική, έχει χαρίσει αμέτρητα χαμόγελα όλα αυτά τα χρόνια, ακολουθώντας πάντα τα πιο υψηλά οδοντιατρικά και τεχνολογικά πρότυπα, με τον κόσμο να έρχεται ξανά και ξανά για ό,τι προκύψει που επηρεάζει την εικόνα των δοντιών τους.

Η ομάδα του Mr & Mrs Pearl στελεχώνεται -μεταξύ άλλων- από νέους, ικανούς και πολύ ευχάριστους οδοντιάτρους, οι οποίοι ψάχνουν, μελετάνε και φέρνουν νέες καινοτόμες οδοντιατρικές πρακτικές και υπηρεσίες αισθητικής οδοντιατρικής, οι οποίες καθιστούν ταχύτερες, ασφαλέστερες, αποτελεσματικότερες και πιο αξιόπιστες τις θεραπευτικές μεθόδους. Και αυτό που το έκανε να εκτιμηθεί από τον κόσμο που το επισκεπτόταν ήταν ότι ο κάθε ασθενής αντιμετωπίζεται με μοναδικό τρόπο, λαμβάνοντας υπόψη τις ιδιαίτερες ανάγκες και επιθυμίες του. Τον ακούνε, τον εξετάζουν και του προτείνουν την καλύτερη επιλογή που έχει για να αποκτήσει το χαμόγελο που θέλει.

Το Mr & Mrs Pearl έγινε γνωστό τόσο στην περιοχή, όσο και σε όλη την Αθήνα (και σε όλη την Ελλάδα) με τις υπηρεσίες λεύκανσης που προσφέρει, με πολλά δημοσιεύματα να τους χαρακτηρίζουν ως ​​τους "Ειδικούς στη Λεύκανση Δοντιών”. Ήταν το πρώτο dental studio που έφερε στην Ελλάδα για πρώτη φορά το 2015 την ανώδυνη λεύκανση δοντιών LED. Η μέθοδος λεύκανσης του Mr & Mrs Pearl είναι απόλυτα εναρμονισμένη με την ευρωπαϊκή οδηγία για την υγεία του καταναλωτή, και πραγματοποιείται χρησιμοποιώντας ένα gel και τη λάμπα ενεργοποίησης τεχνολογίας LED ψυχρού φωτισμού. Αυτό καθιστά τη λεύκανση απόλυτα ασφαλή για τα δόντια και τα ούλα, αλλά και εντελώς ανώδυνη.

Mr & Mrs Pearl | Αυτό το dental clinic στη Γλυφάδα "χαρίζει" τα πιο όμορφα & λαμπέρα χαμόγελα εδώ και 10 χρόνια

Με τη λεύκανση στο Mr & Mrs Pearl τα δόντια μας μπορούν να "ασπρίσουν” μέχρι και 12 τόνους (αναλόγως ποια θεραπεία θα επιλέξουμε). Για περισσότερες πληροφορίες, πάτησε εδώ

Μέσα σε μόλις 30 λεπτά τα δόντια σου μπορούν να "ασπρίσουν” μέχρι και 6 τόνους χωρίς να επηρεαστεί ο σμάλτος (αδαμαντίνη) ή να προκληθεί η οποιαδήποτε φθορά στο μέλλον, με τα αποτελέσματα να είναι εμφανή περίπου 3 μήνες, ενώ έχουν και μια θεραπεία λεύκανσης που διαρκεί 60 λεπτά, κατά την οποία η απόχρωση των δοντιών μας μπορεί να αλλάξει μέχρι και 12 τόνους, ενώ τα αποτελέσματα μπορούν να διαρκέσουν μέχρι και 1 χρόνο. Φυσικά, το πόσο θα λευκάνουν τα δόντια μας εξαρτάται και από την "πάστα” τους.


Στο Mr & Mrs Pearl λοιπόν, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να κάτσεις σε μία από τις αναπαυτικές τους πολυθρόνες και ακούγοντας μουσική να περιμένεις μερικά λεπτά για να γίνει η λεύκανση. Αθλητές, μοντέλα, τραγουδιστές, ηθοποιοί, όλοι έχουν περάσει από αυτές τις πολυθρόνες.

Βέβαια, εκτός από λεύκανση στο Mr & Mrs Pearl προσφέρουν και πολλές άλλες υπηρεσίες:

Όψεις πορσελάνης ή ρητίνης για όσους θέλουν να "καλύψουν” δυσχρωμίες, αποτριβές, κατάγματα, μεγάλα κενά ανάμεσα στα δόντια και γενικά ανωμαλίες στο σχήμα τους και τη διάταξη των δοντιών. Πριν να προχωρήσουν σε μια από τις δύο μεθόδους, ο ασθενής μιλά με τους οδοντιάτρους, ώστε να βρουν ποια από τις δύο ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες και τις επιθυμίες του. Περιληπτικά, Οι όψεις ρητίνης είναι γρήγορη και οικονομική λύση, κατασκευασμένες από νανουβριδική ρητίνη, που δεν απαιτεί τρόχισμα των δοντιών, προσφέροντας φυσικό αποτέλεσμα σε μία συνεδρία. Οι όψεις πορσελάνης είναι λεπτές φλοίδες που προσφέρουν μακροπρόθεσμη λύση, ανθεκτικές σε χρωστικές και δεν χρειάζονται ιδιαίτερη συντήρηση. Η τοποθέτησή τους απαιτεί ελάχιστο τρόχισμα και ολοκληρώνεται σε τρεις συνεδρίες.

SINEDRIES

Απλώς κάθεσαι στις αναπαυτικές πολυθρόνες του dental clinic & αναμένεις από 30 μέχρι 60 λεπτά για να αποκτήσεις το πιο λευκό χαμόγελο. Για περισσότερες πληροφορίες, πάτησε εδώ

Βέβαια, εκτός από λεύκανση στο Mr & Mrs Pearl προσφέρουν και πολλές άλλες υπηρεσίες:

  • Όψεις πορσελάνης ή ρητίνης για όσους θέλουν να "καλύψουν” δυσχρωμίες, αποτριβές, κατάγματα, μεγάλα κενά ανάμεσα στα δόντια και γενικά ανωμαλίες στο σχήμα τους και τη διάταξη των δοντιών. Πριν να προχωρήσουν σε μια από τις δύο μεθόδους, ο ασθενής μιλά με τους οδοντιάτρους, ώστε να βρουν ποια από τις δύο ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες και τις επιθυμίες του. Περιληπτικά, Οι όψεις ρητίνης είναι γρήγορη και οικονομική λύση, κατασκευασμένες από νανουβριδική ρητίνη, που δεν απαιτεί τρόχισμα των δοντιών, προσφέροντας φυσικό αποτέλεσμα σε μία συνεδρία. Οι όψεις πορσελάνης είναι λεπτές φλοίδες που προσφέρουν μακροπρόθεσμη λύση, ανθεκτικές σε χρωστικές και δεν χρειάζονται ιδιαίτερη συντήρηση. Η τοποθέτησή τους απαιτεί ελάχιστο τρόχισμα και ολοκληρώνεται σε τρεις συνεδρίες.
PORSELANUI

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις όψεις ρητίνης, πάτησε εδώ

  • Αντιμετώπιση των λευκών κηλίδων με μια πρωτοποριακή, ανώδυνη και γρήγορη μικρο-επεμβατική θεραπεία, με την οποία ουσιαστικά ο/η οδοντίατρος γεμίζει τους πόρους των κηλίδων, δημιουργώντας ένα όμορφο ομοιόμορφο αισθητικό αποτέλεσμα, ισχυροποιώντας παράλληλα τη δομή του δοντιού.
RITINI

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις όψεις πορσελάνης, πάτησε εδώ

  • Αντιμετώπιση των λευκών κηλίδων με μια πρωτοποριακή, ανώδυνη και γρήγορη μικρο-επεμβατική θεραπεία, με την οποία ουσιαστικά ο/η οδοντίατρος γεμίζει τους πόρους των κηλίδων, δημιουργώντας ένα όμορφο ομοιόμορφο αισθητικό αποτέλεσμα, ισχυροποιώντας παράλληλα τη δομή του δοντιού.
KHLIDES

Για την υπηρεσία της αντιμετώπισης των λευκών κηλίδων πάτησε εδώ

  • Αόρατη ορθοδοντική, που είναι μια εναλλακτική και πιο γρήγορη μέθοδος για την ευθυγράμμιση των δοντιών, μια σύγχρονη διαδικασία αποκατάστασης ορθοδοντικών αισθητικών προβλημάτων με πολύ λεπτά διαφανή μασελάκια που δε φαίνονται καθόλου ακόμη και αν κάποιος πλησιάσει πάρα πολύ κοντά, τα οποία κατασκευάζονται με μεγάλη ακρίβεια από ένα ειδικό προηγμένο υπολογιστικό σύστημα, ώστε σταδιακά να μετακινήσουν τα δόντια στην επιθυμητή θέση.
AORATO

Στην αόρατη ορθοδοντική τα μασελάκια δε φαίνονται καθόλου ακόμη και αν κάποιος πλησιάσει πάρα πολύ κοντά. Για περισσότερες πληροφορίες, πάτησε εδώ

  • Σε αντίθεση, με τις κλασικές μεθόδους όπου η λήψη μέτρων των δοντιών, γίνεται τοποθετώντας στο στόμα ένα υλικό που μοιάζει με πλαστελίνη, ώστε να δημιουργηθεί ένα καλούπι των δοντιών, στο Mr & Mrs Pearl εφαρμόζουν τρισδιάστατη σάρωση των δοντιών μέσω scanner, το οποίο καταγράφει όλη τη στοματική κοιλότητα, δίνοντας μια ρεαλιστική 3D αναπαράσταση των δοντιών μέσα σε λίγα λεπτά και φυσικά εντελώς ανώδυνα. Αφού γίνει το σκανάρισμα, αποθηκεύουν τα δεδομένα του κάθε ασθενή σε ένα ψηφιακό φάκελο. Έτσι, σε περίπτωση που συμβεί κάτι, όπως για παράδειγμα να σπάσει κάποιο δόντι, μπορούν να κάνουν ακριβή και πλήρη αποκατάσταση και επαναφορά της αρχικής του κατάστασης. Παράλληλα, με αυτόν τον τρόπο κρατάνε το ιστορικό του ασθενή, ώστε σε κάθε επίσκεψη να μπορούν να ελέγξουν τις αλλαγές που έχουν γίνει στα δόντια και να προλάβουν σοβαρά οδοντικά προβλήματα που ενδεχομένως έχουν αρχίσει να δημιουργούνται

New Digital Era in Dentistry with Trios3 by 3Shape at Mr. & Mrs. Pearl Dental Studios

  • Διαμαντάκι από τη Swarovski για ακόμα πιο λαμπερό χαμόγελο.

Άλλη μια υπηρεσία που προσφέρεται στο Mr & Mrs Pearl είναι το Pearl Gem, που δεν είναι άλλο από το λεγόμενο "διαμαντάκι”. Πρόκειται για ένα κόσμημα ειδικά σχεδιασμένο για τα δόντια, που προσφέρει μια διακριτική λάμψη στο χαμόγελό μας χωρίς να προκαλεί καμία βλάβη. Τα "διαμαντάκια” που χρησιμοποιούνται είναι της εταιρίας Swarovski, εξασφαλίζοντας απόλυτη ποιότητα και αμετάβλητη λάμψη στον χρόνο. Πλέον, οι ασθενείς έχουν την επιλογή ανάμεσα στο κλασικό διαμαντάκι της Swarovski ή διάφορα σχήματα από χρυσό ή λευκόχρυσο 24 καρατίων, με ή χωρίς διαμαντάκι, για ένα μοναδικό και προσωπικό στυλ. Η διαδικασία συγκόλλησης είναι απλή και δεν φθείρει την αδαμαντίνη του δοντιού, ενώ η αφαίρεσή του είναι εξίσου εύκολη και δεν αφήνει σημάδια.

στρας

Για να στολίσεις το λαμπερό σου χαμόγελο με ένα ακόμα πιο λαμπερό στρασάκι πάτησε εδώ

Με λίγα λόγια, στο Mr & Mrs Pearl, η εμπειρία της οδοντιατρικής φροντίδας μετατρέπεται σε μια ευχάριστη και αναζωογονητική διαδικασία, γεμάτη καινοτομία και εξειδίκευση. Κάθε θεραπεία είναι μια ευκαιρία να αποκτήσουμε το χαμόγελο των ονείρων μας με την εμπιστοσύνη ότι βρίσκεστε στα χέρια καλών επαγγελματιών. Είτε πρόκειται για λεύκανση, όψεις, αόρατη ορθοδοντική ή άλλες υπηρεσίες, το Mr & Mrs Pearl στη Γλυφάδα και στη Μύκονο υπόσχεται να μας κάνει να χαμογελάμε με αυτοπεποίθηση.

Quick info:

Προσφέρεται συμβουλευτικό σου ραντεβού εντελώς δωρεάν

ΑΤΤΙΚΗ

Διεύθυνση: Πλ.Εσπερίδων 3, Γλυφάδα, 16674

Τηλ: 210 8948879

Email: info@thepearls.gr

ΜΥΚΟΝΟΣ

Μοναστήρι, Άνω Μέρα, Μύκονος

2289071600

Email: info@thepearls.gr" target="_blank">info@thepearls.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr