Μόνο με 4 υλικά | Το πιο εύκολο παγωτό καϊμάκι - χωρίς παγωτομηχανή

Δροσερό, αρωματικό και παραδοσιακό. Φτιάξε καϊμάκι χωρίς κόπο.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Το καϊμάκι είναι μια από τις πιο αγαπημένες και χαρακτηριστικές γεύσεις παγωτού στην Ελλάδα. Αρωματικό, δροσερό και ξεχωριστό, θυμίζει καλοκαίρι, βόλτες και παραδοσιακά ζαχαροπλαστεία. Με αυτή τη συνταγή του Άκη Πετρετζίκη, το φτιάχνεις εύκολα στο σπίτι, μόνο με 4 υλικά και χωρίς παγωτομηχανή. Γιατί η απλότητα έχει πάντα την πιο ωραία γεύση!

Το πιο εύκολο παγωτό καϊμάκι

Υλικά:

  • 400 γρ. ζαχαρούχο γάλα, κρύο
  • 400 γρ. φυτική κρέμα γάλακτος
  • 200 γρ. υποβρύχιο μαστίχα
  • 1 κ.γ. κοφτό μαχλέπι, σε σκόνη

Διαβάστε περισσότερα στο shape.gr