Μακαρονάδα τσουχτή | Η light εκδοχή που συστήνει και η διατροφολόγος!

Τσουχτή Μάνης με ζεμύθα. Θα την κάνεις ξανά και ξανά!

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Η γεύση, καμιά φορά, κρύβεται στα πιο απλά. Και τι πιο απλό – και υπέροχο – από μια τσουχτή; Ένα παραδοσιακό φαγητό της Μάνης, που θυμίζει καρμπονάρα αλά ελληνικά, με ελάχιστα υλικά αλλά γεμάτο νοστιμιά. Αν δεν την έχεις δοκιμάσει, ήρθε η ώρα. Κι αν την έχεις ξαναφτιάξει, η διατροφολόγος Αναστασία Μαργέλη (@dietitian.gr) σου έχει μια πιο healthy και ελαφριά εκδοχή, χωρίς να χάνει τίποτα από την αυθεντική της γεύση.

Ξέχνα τις βαριές σάλτσες και τα πολλά λιπαρά - με ζεμύθα, ελαιόλαδο, αυγό και μακαρόνια ολικής, έχεις μπροστά σου ένα πιάτο που μπορείς να απολαύσεις χωρίς τύψεις. Είναι εύκολο, γρήγορο και χορταστικό, ιδανικό για μεσημεριανό ή βραδινό όταν θέλεις κάτι σπιτικό αλλά ιδιαίτερο. Πάμε να το φτιάξουμε;

Διαβάστε περισσότερα στο shape.gr