Στραπατσάδα ή καγιανάς: Συνταγή για το απόλυτα καλοκαιρινό comfort food

Καλοκαίρι είναι να μυρίζει η κουζίνα ντομάτα και αυγά!

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Η στραπατσάδα – ή καγιανάς, όπως λέγεται σε πολλές περιοχές – είναι ένα από τα πιο χαρακτηριστικά, γρήγορα και οικονομικά ελληνικά φαγητά. Τρεις βασικές πρώτες ύλες, που υπάρχουν σχεδόν πάντα στο σπίτι: ντομάτα, αυγά και ελαιόλαδο. Κάθε οικογένεια έχει τη δική της εκδοχή, με ή χωρίς φέτα, μερικές φορές με λουκάνικο ή μυρωδικά, αλλά η βάση παραμένει η ίδια. Είναι το comfort food του καλοκαιριού, εύκολο, χορταστικό και γεμάτο γεύση.

Διάβασε περισσότερα στο shape.gr