Έχεις σκεφτεί ποτέ ότι για να κάνεις τον καφέ σου πιο γλυκό… μπορεί να μη χρειάζεσαι ζάχαρη; Κι όμως, ένα μικρό κόλπο που μοιάζει παράξενο στην αρχή, μπορεί να σου αλλάξει εντελώς την εμπειρία του καφέ - και μάλιστα χωρίς να προσθέσεις ούτε γραμμάριο ζάχαρης!
Το μόνο που χρειάζεται είναι μια μικρή πρέζα αλατιού, αναφέρει ο διατροφολόγος Βαλάντης Ηλίας (@dietgramofficial). Ναι, καλά διάβασες. Το νάτριο που περιέχει το αλάτι μπλοκάρει τους υποδοχείς της πικρής γεύσης στη γλώσσα σου, με αποτέλεσμα ο καφές να φαίνεται λιγότερο πικρός και πιο ισορροπημένος.
Διαβάστε περισσότερα στο shape.gr