Συνταγή | Πώς θα φτιάξεις το καλύτερο υποβρύχιο βανίλια στο σπίτι

Η σπιτική συνταγή που θα σε γυρίσει στην παιδική σου ηλικία.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Υπάρχουν γεύσεις που δεν ξεχνιούνται ποτέ. Το γλυκό υποβρύχιο, που σερβίρεται σε ποτήρι με κρύο νερό, είναι ένα γλύκισμα συνυφασμένο με καλοκαίρια ανέμελα, παιδικές φωνές στα μπαλκόνια και τις γεύσεις που μετέφεραν αγάπη χωρίς λόγια. Η σπιτική εκδοχή του, από τον Άκη Πετρετζίκη, χωρίς τεχνητά αρώματα και πρόσθετα, είναι μια ωδή στην απλότητα, με λίγα και απλά υλικά, που σίγουρα έχεις κουζίνα σου.

Διαβάστε περισσότερα στο shape.gr