Follow us

12/12: Αυτοί είναι οι Instagram λογαριασμοί που θέλουμε να ακολουθούμε τώρα

Κάθε εβδομάδα μοιραζόμαστε τις νέες Instagram εμμονές μας

Από την Ελλάδα μέχρι τη Μελβούρνη, το Instagram μας φέρνει όλους ένα κλικ πιο κοντά. Μία ερασιτέχνης ζαχαροπλάστης από την Αυστραλία, ένας νεοϋορκέζος influencer, μία λάτρης του πρωινού από το Λονδίνο, ένας φωτογράφος από το Βερολίνο και μία ελληνίδα που λατρεύει το γράψιμο και τα μελαγχολικά απογεύματα, είναι τα πρόσωπα που κάνουν αυτή την εβδομάδα πιο ενδιαφέρον το news feed μας στο Instagram. Αυτοί είναι οι λογαριασμοί που ξεχωρίσαμε γι’ αυτή την εβδομάδα, κι αν έχεις χάσει της προηγούμενης, θα τους βρεις εδώ.

Ο #instafamous Patrick Janelle έχει δημιουργήσει έναν bon vivant λογαριασμό στο Instagram, που θα ζήλευε κάθε εργένης. Ακολούθησέ τον για inside info όσον αφορά στη Νέα Υόρκη και ατελείωτη deco έμπνευση.

Η Δανάη δηλώνει “writer & after noon person”. Ίσως γι' αυτό ο λογαριασμός της κρύβει μία γλυκιά μελαγχολία.

Υπέροχα πορτρέτα, όμορφοι άνθρωποι και φαγητό απαρτίζουν τη θεματολογία στο Instagram του Ezgi Polat.

Όλος ο ψυχαναγκασμός που κρύβουμε μέσα μας, σε ένα λαχταριστό Insta account γεμάτο με πρωινά σε πλήρη στοίχιση και τάξη.

Ο πιο μαγικός λογαριασμός στο Instagram είναι αυτός της Vickie Liu. Η “ερασιτέχνης baker αλλά επαγγελματίας eater”, όπως περιγράφει τον εαυτό της, δημιουργεί pop γλυκά που δεν μπορείς να πιστέψεις ότι είναι αληθινά.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ