Follow us

22/10: Αυτοί είναι οι Instagram λογαριασμοί που θέλουμε να ακολουθούμε τώρα

Κάθε εβδομάδα μοιραζόμαστε τις νέες Instagram εμμονές μας

Κάτι η βροχή που μας έχει βάλει σε διάθεση για χουχούλιασμα στο σπίτι, κάτι ο ελεύθερος χρόνος που έχουμε μετά από μία εβδομάδα γεμάτη υποχρεώσεις, το Σαββατοκύριακο περνάμε λίγο περισσότερο χρόνο στο Instagram. Κι επειδή η ανανέωση είναι πάντα αναγκαία, βρήκαμε πέντε καινούργιους λογαριασμούς που αξίζει να τους κάνεις follow. Αν έχεις χάσει τις Instagram εμμονές της προηγούμενης εβδομάδας, θα τις βρεις εδώ.

@kaltblut_magazine: Το indie print & online magazine από το Βερολίνο ανοίγει πόρτες στη μόδα, τη μουσική, τα εικαστικά αλλά και την pop κουλτούρα, μέσα από το δικό του πρίσμα.

@lekilt: Το label Le Kilt της Samantha McCoach συνδυάζει τις σκωτσέζικες αναφορές της δημιουργού του με μία ενδιαφέρουσα υποκουλτούρα - γεγονός που φαίνεται μέσα από το Instagram του brand που αποτελεί ένα ψηφιακό moodboard.

@referencebank: Ο λογαριασμός που δημιουργήθηκε από το BA Graphic Design Communication course του Chelsea College of Art’s αποτελεί "ένα εργαλείο για να διευρύνεις τις δημιουργικές αναφορές σου και να επεκτείνεις την πρακτική σου".

@superhelder: Παστέλ, peachy και ώχρα κυριαρχούν σε αυτό το απόκοσμο moodboard που μας συστήνει μία ενδιαφέρουσα αισθητική. 

@thegreekfoundation: Ένας παγκόσμιος προορισμός της ελληνικής κουλτούρας που συλλέγει ενδιαφέροντα projects, με σκοπό να τα παρουσιάσει μέσα από την πλατφόρμα του. 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ