Follow us

Εσύ ξέρεις να περιποιείσαι σωστά την ευαίσθητη περιοχή σου;

Τα κατάλληλα προϊόντα που θα σε βοηθήσουν να διατηρήσεις τη σωστή υγιεινή στην ευαίσθητη περιοχή σου.

Life's beautiful. gilaxia

Η κατάλληλη περιποίηση της ευαίσθητης περιοχής είναι εξαιρετικά σημαντική για τη διατήρηση όχι μόνο μιας σωστής υγιεινής, αλλά και την ισχυροποίηση της άμυνάς της απέναντι σε ερεθισμούς και μολύνσεις.

Για να γίνει σωστά, καλό είναι να ακολουθούνται κάποιοι κανόνες για τη φροντίδα της, αλλά και να χρησιμοποιούνται τα κατάλληλα προϊόντα καθαρισμού και περιποίησης, για τη μέγιστη αποτελεσματικότητα.

Δεν πρέπει δε να ξεχνάμε ότι η καθημερινή περιποίηση πρέπει να γίνεται σε κάθε ηλικία, από την εφηβική και γόνιμη, μέχρι και την εμμηνόπαυση.

Σύμμαχός σου στα παραπάνω; Η Dermoxen, μια πρωτοποριακή σειρά προϊόντων ειδικά σχεδιασμένη για την πρόληψη και την καταπολέμηση των πιο κοινών προβλημάτων της ευαίσθητης περιοχής που αντιμετωπίζουν οι γυναίκες σε κάθε ηλικία.

Βασίζεται στη φυσική ευεξία, την ασφάλεια, την απαλότητα και την καινοτομία, που αποτυπώνονται σε μια σειρά προϊόντων, με σκοπό να ικανοποιήσουν την ανάγκη για την προστασία των γυναικών όλων των ηλικιών σε όλο τον κόσμο.

Σέβεται το φυσιολογικό pH της ευαίσθητης περιοχής, χάρη στα καινοτόμα σκευάσματα, και είναι απολύτως ασφαλής ακόμα και για το πιο ευαίσθητο και επιρρεπές σε αλλεργίες δέρμα.

Μήπως αντιμετωπίζεις ενοχλήσεις στην ευαίσθητη περιοχή;

Εάν η απάντηση είναι θετική, θέλουμε να σου συστήσουμε την καταπραϋντική κρέμα Lenitiva. Πρόκειται για μια καινοτόμο καλλυντική θεραπεία που προτείνεται για να προστατεύει και να απαλύνει την ευαίσθητη περιοχή από προβλήματα όπως φαγούρα, ερύθημα ή καύσο, που συχνά συνδέονται με βακτηριακή ή μυκητιακή λοίμωξη, σοβαρή ξηρότητα του κόλπου ή παρατεταμένη χρήση ταμπόν και στενών ρούχων.

Χωρίς Paraben και θειαζολινόνη, δεν έχει άρωμα και δεν αφήνει υπολείμματα, ενώ είναι δερματολογικά ελεγμένη. Έχει φυτικά εκχυλίσματα με αντικνησμώδη δράση που υπόσχονται φυσική αποτελεσματικότητα άμεσα.

Εάν θες να κερδίσεις την παραπάνω κρέμα, δεν έχεις παρά να πάρεις μέρος στον σούπερ διαγωνισμό μας! 5 τυχερές από εσάς θα κερδίσετε όχι ένα, αλλά δύο προϊόντα Dermoxen (ένα Dermoxen της επιλογής σου και ένα Dermoxen for Men για τον αγαπημένο σου). Για να διεκδικήσεις το διπλό αυτό δώρο, ακολούθησε τα παρακάτω:

Τη σειρά Dermoxen θα βρεις στα φαρμακεία ή e shop φαρμακείων.

Δες περισσότερα στο www.dermoxen.gr

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Εξαιρούνται οι υπάλληλοι των εταιρειών του Οµίλου Αττικών Εκδόσεων, της διοργανώτριας εταιρίας, καθώς και οι συγγενείς τους πρώτου (Α’) βαθµού.

Οι συμμετέχοντες στον διαγωνισμό πρέπει να συμπληρώσουν τη φόρμα συμμετοχής με τα πλήρη & έγκυρα στοιχεία τους.

Ο διαγωνισμός ισχύει από τις 10/12/2020 έως τις 17/12/2020.

Ο Διαγωνισμός πραγματοποιείται εξ’ ολοκλήρου μέσω διαδικτύου με επίσκεψη του ενδιαφερομένου σε δικτυακό τόπο (website) στο διαδίκτυο (internet) και, συγκεκριμένα, στην ιστοσελίδα www.Missbloom.gr στο εξής: το "Site", σύμφωνα με τους σχετικούς όρους χρήσης, επιλέγοντας το πεδίο περί συμμετοχής στο Διαγωνισμό, σύμφωνα με τα αναφερόμενα κατωτέρω. H συμμετοχή στο Διαγωνισμό προϋποθέτει πρόσβαση των ενδιαφερομένων στο διαδίκτυο (Internet) με δικά τους τεχνικά μέσα και ανεπιφύλακτη αποδοχή των παρόντων όρων.

Οι παρόντες όροι θα είναι αναρτημένοι στο διαδικτυακό τόπο (Site) καθόλη τη διάρκεια ισχύος του Διαγωνισμού.

Οι συμμετέχοντες στο Διαγωνισμό πρέπει να συμπληρώσουν τη φόρμα συμμετοχής με τα πλήρη & έγκυρα στοιχεία τους.

Δικαίωμα συμμετοχής στο Διαγωνισμό έχουν άτομα ηλικίας 18 ετών και άνω, κατά το χρόνο συμμετοχής στο Διαγωνισμό.

Η ανάδειξη των 5 νικητών θα πραγματοποιηθεί μέχρι τις 18/12/2020 στα γραφεία της εταιρείας Αττικές Εκδόσεις Α.Ε., επί της Κηφισίας 40, Μαρούσι, ενώπιον εκπροσώπων της εταιρείας και του κοινού (εφόσον το επιθυµεί).

Η εταιρεία Aττικές Εκδόσεις Α.Ε. δικαιούται να μεταβάλει τους όρους συµµετοχής ή να ακυρώσει τους διαγωνισµούς για σπουδαίο λόγο. Η διοργανώτρια εταιρεία διατηρεί το δικαίωµα και την ευχέρεια να ακυρώσει συµµετοχές, εφόσον δεν πληρούν τους όρους του παρόντος. Οι συµµετέχουσες στο διαγωνισµό οφείλουν να γνωρίζουν τους όρους και τους κανόνες τους. Η δε συµµετοχή τους στο διαγωνισµό προϋποθέτει την πλήρη και ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων του, χωρίς η συµµετέχουσα να διατηρεί το δικαίωµα εξώδικης ή δικαστικής αµφισβήτησης για τη διεξαγωγή και τα αποτελέσµατα της κλήρωσης.

Η Διοργανώτρια και η Συνδιοργανώτρια δεν έχουν ουδεμία ευθύνη, ποινική ή αστική προς οποιονδήποτε νικητή ή τρίτο, για οποιοδήποτε ατύχημα ήθελε συμβεί και/ή ζημία και/ή βλάβη σωματική ή υλική ήθελε προκληθεί σε αυτούς σχετιζόμενη άμεσα ή έμμεσα με το δώρο ή για οποιαδήποτε άλλη αιτία.

Οι παρόντες όροι διέπονται από και ερμηνεύονται σύμφωνα με το Ελληνικό Δίκαιο. Κάθε διένεξη, διαφωνία ή διαφορά που τυχόν προκύψει σχετικά με τους παρόντες Όρους και τον Διαγωνισμό, και η οποία δεν θα έχει επιλυθεί φιλικά κατά τη διαδικασία του προηγούμενου άρθρου, θα λύεται οριστικά σύμφωνα με την ισχύουσα Νομοθεσία. Για κάθε διαφορά που τυχόν προκύψει από το Διαγωνισμό αποκλειστικά αρμόδια ορίζονται τα δικαστήρια της Αθήνας.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ