Follow us

Ο γρίφος του debate | Ένα με τους 6 αρχηγούς τον Μάιο - Απορρίπτουν το "διπλό" Μητσοτάκη - Τσίπρα στις πρώτες εκλογές

Φουντώνει η κόντρα μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ για τη διεξαγωγή του debate. Απορρίπτει το Μαξίμου την πρόταση ΣΥΡΙΖΑ για debate μεταξύ Μητσοτάκη και Τσίπρα.

MissBloom TEAM
μητσοτακης INTIME NEWS

Ξέκοψε οποιοδήποτε ενδεχομενο για debate των δύο μονομάχων ο Άκης Σκέρτσος, στο πρώτο του briefing στους πολιτικούς συντάκτες, κάνοντας επίκληση της θεσμικότητας που επιβάλλει να ακουστούν όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί, τουλάχιστον στον πρώτο γύρο, αυτής της εκλογικής αναμέτρησης.

Άφησε ωστόσο ένα παράθυρο ανοιχτό, για το τι μέλλει γενέσθαι μετά την πρώτη κάλπη, όσον αφορά στους αρχηγούς του πρώτου και του δεύτερου κόμματος, αλλά και μία αιχμή προς τον Αλέξη Τσίπρα.

Με δύο λόγια είπε ότι αυτός που... κόπτεται για τις συνεργασίες και την απλή αναλογική, πως μπορεί να επιμένει σε ένα debate των δύο; Το μέτωπο ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ άνοιξε περισσότερο, όταν αναφέρθηκε στο θέμα των δημοσκοπήσεων, οι οποίες τις τελευταίες ημέρες δείχνουν το κυβερνητικό κόμμα να ανακτά σιγά σιγά τις δυνάμεις που έχασε από τα Τέμπη, υποστηρίζοντας ότι αν γίνει δεκτό το αίτημα του ΣΥΡΙΖΑ για δημοσιοποίηση των αστάθμητων στοιχείων των ερευνών, οι επιδόσεις της αξιωματικής αντιπολίτευσης μπορεί να είναι χειρότερες από αυτές που εμφανίζονται στην τελική μορφή των δημοσκοπήσεων.

Δείτε περισσότερα στο thetoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ