Μπισκοτένιες μαργαρίτες με μπισκότα πτι-μπερ

Μια γλυκιά συντογή με μπισκότο και βανίλια υποβρύχιο!

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΙΚΥ ΠΑΣΧΑΛΗ

Μια γλυκιά συντογή με μπισκότο και βανίλια υποβρύχιο!

Χρόνος Προετοιμασίας: 30’ Για 16 τεμάχια

Υλικά

1 πακέτο ΠΤΙ-ΜΠΕΡ Παπαδοπούλου

250 γρ. μαλακή μαργαρίνη αλατισμένη

250 γρ. βανίλια (υποβρύχιο)

1 αυγό

1 βανίλια

Φρούτα για διακόσμηση

100 γρ. τρούφα σοκολάτα

Εκτέλεση

Χτυπάμε στο μίξερ τη μαργαρίνη, μέχρι να μαλακώσει. Προσθέτουμε τη βανίλια (υποβρύχιο) και συνεχίζουμε το ανακάτεμα. Μόλις γίνει μια αφράτη κρέμα συμπληρώνουμε το αυγό χτυπημένο, λίγο-λίγο και τη 1 βανίλια. Γεμίζουμε μια σακούλα ζαχαροπλαστικής με ίσιο κορνέ, με την κρέμα και κολλάμε τα μπισκότα ανά δύο. Σχηματίζουμε μαργαρίτα σε κάθε μπισκότο και στολίζουμε με φρούτα όπως στην εικόνα. Αφού παγώσουν λίγο στο ψυγείο, «βουτάμε» τις γωνίες των μπισκότων στην τρούφα σοκολάτας.