Έχεις δοκιμάσει ζυμαρικά ολικής αλέσεως;

Πλούσια γεύση, υψηλή περιεκτικότητα σε φυτικές ίνες (και προσέχουν και τη γραμμή σου!)... Τι άλλο θες;&nbsp; Δοκίμασε τη συνταγή με fusilli! <br />

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΙΚΥ ΠΑΣΧΑΛΗ


Γιατί να προτιμήσεις ολική άλεση; Τα ζυμαρικά ολικής αλέσεως έχουν ιδιαίτερα πλούσια γεύση και υψηλή περιεκτικότητα σε φυτικές ίνες.


Μάλιστα, η περιεκτικότητα είναι διπλάσια από τα ζυμαρικά από «κανονικό» σιμιγδάλι. Η κατανάλωση μιας μερίδας ζυμαρικών Ολικής Αλέσεως καλύπτει περίπου το 20% της ημερήσιας ποσότητας που χρειάζεται ο οργανισμός σου σε φυτικές ίνες. Έτσι, συμβάλλουν στην καλή λειτουργία του εντέρου και, σε συνδυασμό με τους σύνθετους υδατάνθρακες, συντελούν ώστε να προκαλείται το αίσθημα του κορεσμού για περισσότερη ώρα, δίνοντάς σου τη δυνατότητα να ελέγχεις το βάρος σου και να έχεις καλύτερη σιλουέτα.

Fusilli ολικής άλεσης με ντομάτα, σάλτσα ricotta και μελιτζάνα. Κάνε κλικ εδώ για να δεις πώς θα φτιάξεις τo σούπερ πιάτο!

Photo: Barilla