Follow us

Επιλέγοντας smartphone: Πώς να διαλέξεις το κατάλληλο κινητό;

Ποιες είναι οι προϋποθέσεις που πρέπει να πληροί ένα κινητό;

Screenshot_1

Αν κάναμε μια λίστα με τις συσκευές που επηρεάζουν σε μεγάλο βαθμό την καθημερινότητά μας, το smartphone θα καταλάμβανε αδιαμφισβήτητα την πρώτη θέση και μάλιστα με διαφορά από τη δεύτερη. Το άλλοτε αξεσουάρ, έχει εξελιχθεί σε εργαλείο που πλέον είναι απαραίτητο καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας: καλύπτοντας τις ανάγκες μας ως προς την επικοινωνία, την ψυχαγωγία και την εργασία στο σπίτι, τον δρόμο, το γραφείο, το smartphone αποτελεί –χωρίς καμία υπερβολή- προέκταση του εαυτού μας.

Αντιλαμβάνεσαι λοιπόν πως η επιλογή του κατάλληλου μοντέλου αποκτά σπουδαία σημασία, αφού καθορίζει μια καθημερινά επαναλαμβανόμενη εμπειρία χρήσης. Τι θα πρέπει να προσέξουμε, λοιπόν, κατά την αναζήτηση του smartphone μας; Πώς μπορούμε να σιγουρευτούμε πως η συσκευή στην οποία θα καταλήξουμε, θα είναι σε θέση να καλύψει τις πολλές, διαφορετικές ανάγκες μας όντας παράλληλα σίγουροι για την επιλογή μας;

Επιλέγοντας smartphone: Πώς να διαλέξεις το κατάλληλο κινητό;

Η Huawei είναι ένας αξιόπιστος κατασκευαστής smartphones με παγκόσμια αναγνώριση που προσφέρει στον καταναλωτή όλα όσα αποζητά εκείνος από τη συσκευή του.

Τα smartphones της Huawei, ξεκινώντας από το ολοκαίνουργιο Y6 , το P9 lite 2017 και βέβαια τα κορυφαία P10, P10 Plus, και P10 lite αποτελούν μια από τις κορυφαίες λύσεις και επιλογές και παρακάτω σου έχουμε όλους τους λόγους που το επιβεβαιώνουν!

Τα Huawei smartphones βρίσκονται στην αιχμή της τεχνολογίας, διαθέτοντας όλα εκείνα τα τεχνικά χαρακτηριστικά που τους επιτρέπουν να ανταποκριθούν με επιτυχία στις ανάγκες ακόμα και των απαιτητικότερων χρηστών. Καινοτόμες τεχνολογίες όπως η υπερταχεία φόρτιση και ο αισθητήρας δακτυλικού αποτυπώματος νέας γενιάς, τους μεγάλους αποθηκευτικούς χώρους και βέβαια τις οθόνες με τις HD & FHD αναλύσεις και την άψογη απόκριση.

Παγκόσμια πρωτιά για την Huawei

Δεν είναι τυχαίο ότι, στην παγκόσμια αγορά των smartphones, το 2016 η Huawei εδραίωσε τη θέση στην πρώτη τριάδα των κατασκευαστών, με πωλήσεις 133 εκατομμυρίων συσκευών και μερίδιο 8,9%, από 104 εκατ. συσκευές και 7,3% το 2015 (Gartner), ενώ διατήρησε την πρώτη θέση στην αγορά της Κίνας, με πωλήσεις 76,2 εκατ. smartphones!

Τον περασμένο Φεβρουάριο, η Huawei έφυγε με 42 διακρίσεις από το Mobile World Congress (MWC), την κορυφαία παγκόσμια συνάθροιση του κόσμου της κινητής τηλεφωνίας που πραγματοποιήθηκε στην Βαρκελώνη. Η κινεζική εταιρεία ξεκίνησε πολύ δυναμικά αφού μόνο το πρώτο διήμερο κέρδισε 16 βραβεία από σημαντικές εκδόσεις, έντυπες και διαδικτυακές, στον χώρο της κινητής τηλεφωνίας, με εκατομμύρια αναγνώστες να έχουν σημαντικό λόγο στην απονομή των βραβείων αυτών με την ψήφο τους.

Επιπλέον, η Huawei τιμήθηκε, τον περασμένο Αύγουστο, με 2 βραβεία από την Ευρωπαϊκή Ένωση Εικόνας και Ήχου (EISA) καθώς το Huawei P10 ανακηρύχθηκε το smartphone με την καλύτερη κάμερα (EISA Smartphone Camera 2017-2018) και το Huawei Watch 2 βραβεύτηκε ως το καλύτερο wearable (EISA Wearable Device 2017-2018).

Επιλέγοντας το κατάλληλο smartphone - Γιατί Huawei;

1.Αξιόπιστο brand name

Ο κατασκευαστής της συσκευής παίζει τεράστιο ρόλο αφού πρέπει να είναι όνομα που εμπιστευόμαστε και μας κάνει να αισθανόμαστε σίγουροι για την αγορά μας. Ένα brand με ισχυρή παγκόσμια παρουσία και σταθερά ανοδική πορεία άλλωστε, προσδίδει αξία στη συσκευή μας. Επιπλέον, οφείλει να εγγυάται για την ποιότητα κατασκευής του smartphone αλλά και τη συχνή κυκλοφορία αναβαθμίσεων για το λογισμικό του.

2.Κορυφαία τεχνικά χαρακτηριστικά

Ένας επεξεργαστής με πολλούς πυρήνες και επαρκής μνήμη RAM θα διασφαλίσουν πως το smartphone σου θα είναι σε θέση να ανταποκριθεί ακόμα και στις πλέον απαιτητικές καταστάσεις multitasking. Μία μπαταρία με μεγάλη χωρητικότητα θα του προσδώσει την απαραίτητη αυτονομία ενώ ιδιαίτερη μνεία πρέπει να γίνει σε τεχνολογίες όπως ο αισθητήρας δακτυλικού αποτυπώματος για την ασφάλεια των δεδομένων μας και η υποστήριξη NFC για ανέπαφες συναλλαγές.

3.Κάμερα τελευταίας τεχνολογίας

Η Huawei αναγνωρίζει την ιδιαίτερη αξία που έχει για όλους η λήψη φωτογραφιών και βίντεο υψηλής ποιότητας ανεξαρτήτως συνθηκών. Ως εκ τούτου, οι συσκευές της είναι εξοπλισμένες με εξελιγμένες τεχνολογικά κάμερες, για λήψεις με ζωντανά χρώματα, σωστές σκιάσεις και λεπτομερή απεικόνιση των χαρακτηριστικών του ανθρώπινου προσώπου.

Επιλέγοντας smartphone: Πώς να διαλέξεις το κατάλληλο κινητό; - εικόνα 2

4.Προσεγμένο design

Το smartphone δεν είναι πλέον μία απλή συσκευή, ένα gadget. Αποτελεί κάτι πολύ περισσότερο, ένα πραγματικό status symbol. Ο σχεδιασμός του λοιπόν, θα πρέπει να είναι εντυπωσιακός και μοντέρνος, χωρίς όμως να επηρεάζει αρνητικά την εργονομία και την άνεση κατά τη χρήση. Ποιοτικά υλικά κατασκευής με την κατάλληλη επεξεργασία, μπορούν να χαρίσουν μοναδικά αποτελέσματα και συσκευές με την απαραίτητη στιβαρότητα στην κατασκευή τους.

5.Πλήρης after-sales υποστήριξη

Η εταιρεία σού προσφέρει άμεση εξυπηρέτηση με ένα εξουσιοδοτημένο service με έμπειρο και άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό, το οποίο φροντίζει για την επισκευή της συσκευής μας με γνήσια ανταλλακτικά στον μικρότερο δυνατό χρόνο χωρίς περιττές χρεώσεις.

Επιπλέον, η υπηρεσία “Pick Up and Return” έρχεται να σου γλιτώσει χρόνο και κόπο με την δωρεάν παραλαβή και παράδοση της συσκευής σου σε όλη την Ελλάδα, σε περίπτωση βλάβης!

6.Η Huawei σε φέρνει πιο κοντά στις νέες της τεχνολογίες!

Επιλέγοντας smartphone: Πώς να διαλέξεις το κατάλληλο κινητό; - εικόνα 3

Μέσα από την πρωτοποριακή της καμπάνια, “The Smartphone Festival by Huawei”, (που ξεκίνησε στις 26 Σεπτεμβρίου και θα ολοκληρωθεί στις 31 Οκτωβρίου) η εταιρεία έχει ως στόχο της την εξοικείωση των καταναλωτών με τη χρήση των κορυφαίων τεχνολογικών λύσεων της για τη λήψη φωτογραφιών και βίντεο.

Στο «The Smartphone Festival by Huawei”, που αποτελεί μία γιορτή τεχνολογίας και ταυτόχρονα μια ανοιχτή πρόσκληση προς όλους, έχεις την ευκαιρία να γνωρίσεις τα τελευταία επιτεύγματα της Huawei, να πληροφορηθείς σχετικά με την καταλληλότερη για τις ανάγκες τους επιλογή συσκευής και τη βέλτιστη χρήση της από τους πλέον ειδικούς, και παράλληλα να διασκεδάσεις αλλά και να κερδίσεις πλούσια δώρα, ή να αξιοποιήσεις τις προνομιακές τιμές που η Huawei θα προσφέρει σε μοντέλα της στη διάρκεια του Festival!

Μη χάνεις χρόνο λοιπόν! Οι προσφορές και οι ενέργειες του “The Smartphone Festival by Huawei” θα ισχύουν μέχρι τις 31 Οκτωβρίου! Επισκέψου σήμερα κιόλας το www.makeitpossible.gr και μάθε περισσότερα για το “The Smartphone Festival by Huawei”!

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ